Muotitorppa naistenvaatteet

Muotitorppa naistenvaatemallisto esittäytyy Maammekaupassa

Jotta elämä ei olisi liian tasaista, lähdetään Maammekaupassa taas kokeilemaan itselle täysin uutta juttua. Onhan myymälän avajaisista kulunut jo kolme viikkoa.

Myymäläämme tulee ensimmäinen julkinen tuote-esittely tiistaina 18.9. kello 13.00 ja toiveena tietysti olisi, että saataisiin mahdollisimman sankoin joukoin muodin parhaita asiantuntijoita paikalle.

Homman idea on siis sellainen, että Muotitorppa nimisestä firmasta tulee meille edustaja esittelemään ja sovituttamaan heidän naistenvaatemallistoaan.

Minä koitan sitten tarkalla korvalla kuulostella vaatteista saatua palautetta ja palautteen perusteella on tarkoitus tehdä päätöksiä yhteistyömme jatkosta. Jos mallisto saa Laitilan naisväen keskuudessa varauksetonta hyväksyntää, on minun helppo tehdä omia linjanvetoja ja alkaa naputella pää sauhuten uusia tuotteita verkkokauppamme vaateosastolle.

Nyt kun meillä tosiaan on verkkokaupan rinnalla myös kivijalkamyymälä, yritän parhaani mukaan kehitellä tapoja, joilla kummankin kaupan parhaita puolia olisi mahdollista yhdistää. Tässä tapauksessa minua kiehtoo ajatus siitä, että nyt voin saada tuotteista suoraa palautetta jo ennen kuin ne ovat verkkokaupassa myynnissä.

Muotitorppa harmaa ja punainen jakku

No mikäs se tämä Muotitorppa sitten oikein on? Muotitorppa on kahden muotitietoisen naisen eli Seija Inkalan ja Sari Piuholan luotsaama vaatemallisto, jonka kaikki vaatteet valmistetaan joko Lahdessa tai Kiteellä.

Muotitorpan vaatteet ovat nahalta näyttävää kangasta, joka on pehmeää ja joustavuutensa vuoksi miellyttävän tuntuista päällä. Mallisto pitää sisällään jakkuja, tunikoita, legginsejä, farkuja, caprihousuja, mekkoja, toppeja ja hameita. Mitäs sitä paljon muuta enää yhdestä mallistosta kaipaakaan. Ai niin ja kokoja löytyy väliltä XS-4XL.

Muotitorppa vaatteet nyt myös verkkokaupastamme!

Muotitorppa esittelyssä Maammekaupassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee