Maammekaupan yritysesittely

Jarkko ja Iina kaupan edustalla

Maammekauppa on syntynyt halusta nostaa suomalaista valmistusta ja Suomessa valmistettuja tuotteita paremmin esille tuontitavaran joukosta. Valikoimistamme voitkin löytää ainoastaan laadukkaita Suomessa valmistettuja tuotteita. Nyt ja aina. Meillä et siis joudu arvailemaan ostamasi tuotteen valmistusmaata, vaan kerromme tuotetiedoissamme millä Suomen paikkakunnalla tuote on valmistettu.

Haluamme tarjota Sinulle hyvää, nopeaa ja ennen kaikkea iloista palvelua. Tästä vastuussa ovat aina hyvän tuulinen Iina sekä sopivasti hullu kauppias Jarkko. Palvelemme sinua sekä verkossa että myymälässämme omina itsenämme, joten olethan yhteydessä, kun siltä tuntuu!

Myymälämme

Iina ja Jarkko Myymälässä

Pieni ja persoonallinen myymälämme sijaitsee aivan Laitilan keskustassa osoitteessa Vihtorinkatu 6. Lähes kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat siis tutustuttavissa kaikilla aisteilla. Myymälässämme saat iloista palvelua kauniin töksähtelevällä laitilan murteella.

Yritys

Maammekaupan taustalla on maaliskuussa 2017 perustettu yritys Suosiva Oy. Suosiva Oy:n omistavat laitilalainen yrittäjä Jarkko Knuutila sekä raumalainen herrasmies Lauri Mattsson. Edellä mainittujen lisäksi yhtiön hallitukseen kuuluu perinneyrittäjä Juha Knuutila.

Yhteystietomme:

Suosiva Oy / Maammekauppa

Y-tunnus: 2819743-1

Vihtorinkatu 6, 23800 Laitila

044-2416487

[email protected]

Myymälä avoinna MA-PE 10 – 17, LA 9 – 13