Maammekaupan yritysesittely

Maammekaupan myymälä ulkoa

Maammekauppa on syntynyt halusta nostaa suomalaista valmistusta ja Suomessa valmistettuja tuotteita paremmin esille tuontitavaran joukosta. Valikoimistamme voit löytää ainoastaan Suomessa valmistettuja tuotteita. Nyt ja aina. Meillä et siis joudu arvailemaan ostamasi tuotteen valmistusmaata.

Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää, nopeaa ja luotettavaa palvelua. Haluamme olla myös jakamassa tietoa Suomessa tuotteensa valmistavista yrityksistä ja heidän tuotteistaan. Jos siis etsit kotimaista vaihtoehtoa ulkomailla tuotetun sijaan, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme, vaikkei etsimääsi tuotetta vielä valikoimistamme löytyisikään.

Maammekaupan taustalla on Laitilalainen maaliskuussa 2017 perustettu yritys Suosiva Oy. Suosiva Oy:n omistavat laitilalainen yrittäjä Jarkko Knuutila sekä raumalainen Lauri Mattsson. Edellä mainittujen lisäksi yhtiön hallitukseen kuuluu perinneyrittäjä Juha Knuutila.

Myymälämme

Maammekaupan myymala sisältä

Pieni ja persoonallinen myymälämme sijaitsee aivan Laitilan keskustassa. Lähes kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat siis tutustuttavissa kaikilla aisteilla. Myymälässämme saat iloista palvelua kauniin töksähtelevällä laitilan murteella.

Yhteystietomme:

Suosiva Oy / Maammekauppa

Y-tunnus: 2819743-1

Vihtorinkatu 6, 23800 Laitila

044-2416487

[email protected]

Avoinna MA-PE 10 – 17, LA 9 – 13

Vapun päivänä 1.5. Myymälä suljettu.