Tuoteryhmät

Kasvojen puhdistus

Kasvojen puhdistus on ihonhoidon merkittävin osuus, sillä kasvojen iholle on tärkeää, että se puhdistetaan epäpuhtauksista, meikistä sekä saasteista ennen muuta ihonhoitoa. Oikean puhdistustuotteen valinta on ensiarvoisen tärkeää, koska puhdistustuotteilla voimme joko tukea ihomme hyvinvointia tai jopa horjuttaa sitä, jos valittu tuote ei sovellu omalle iholle..

Kasvojenpuhdistustuotteita on monenlaisia mm. emulsioita, balmeja, öljyjä, geelejä, vaahtoja, saippuoita ja uutena innovaationa naantalilaisia öljypuhdistuskakkuja.

Kasvojenpuhdistus tulisi tapahtua hellävaraisilla tuotteilla ihotyypistä riippumatta. Liian pesevät tuotteet usein horjuttavat ihon tasapainoa, mikä saattaa aiheuttaa erilaisia iho-oireita kuten kuivumista, herkistymistä tai talin tuotannon lisääntymistä (rasvoittumista ja näppyjä).

Aamuisin et välttämättä tarvitse puhdistustuotetta ollenkaan, pelkkä vesipesu riittää. Jos sinulla on oikein rasvainen ja epäpuhdas iho, voit puhdistaa kasvosi miedolla puhdistusaineella. Kerromme tuotekuvauksissamme, mille ihotyypille tuote on erityisesti tarkoitettu, jotta osaat valita tuotteen, josta saat juuri itsellesi parhaan mahdollisen tehon.