Tuoteryhmät

Kylpypyyhkeet

Laadukas kotimainen reilun kokoinen kylpypyyhe on kokonaisvaltainen elämys. Virkistävän ja rentouttavan kylpyhetken jälkeen sen sisälle on mukava kietoutua ja antaa kiireen tunnun jäädä ulkopuolelle. Kunnon pellavapyyhe on itsensä hemmottelua parhaimmillaan ja lahjaideana lyömätön!

Meidän kylpypyyhkeemme tulevat Pohjanmaalta. Jokipiin Pellavan pellavafrotee-pyyhkeissä materiaali on 70 % pellavaa ja 30 % puuvillaa. Pellavafroteen koostumus on yrityksen oman pitkäaikaisen tutkimustyön tulos ja sen kuivausominaisuudet ovatkin erinomaiset. Rullapyyhkeet ovat pellava-puuvillaa eli 50 % pellavaa ja 50 % puuvillaa.

Lapuan Kankureiden kylpypyyhkeistä meiltä löytyy kolmea eri materiaalia. Pellavafroteepyyhkeissä on 70 % pellavaa ja 30 % puuvillaa. Täyspellavaiset isot pyyhkeet ovat sitä itseään eli 100 % pestyä pellavaa. Mielenkiintoinen ja todella kokeilemisenarvoinen pyyhemateriaali on pellava-tencel-puuvilla, josta on valmistettu Terva- ja Laine-sarjan pyyhkeet. Neulos tekee kuivaustyön melkeinpä jo ennen ihokosketusta.