Tuoteryhmät

Kasvojen hoitotuotteet

Maammekaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita ja turvallisia kotimaisia tuotteita erilaisiin kasvojen hoitotarpeisiin. Suuri osa tuotteistamme on kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Kasvomme ovat joka päivä alttiina ulkoapäin tuleville epäpuhtauksille, kuten ilman saasteille. Juuri itselle sopivien kasvojenhoitotuotteiden löytäminen onkin hyvin tärkeää koko kehon hyvinvoinnille.

Kasvojen perusihonhoitoon kuuluu puhdistus ja kosteutus aamuin illoin. Vähintäänkin kaapista olisi siis hyvä löytyä laadukas puhdistustuote, kasvovesi sekä kosteusvoide. Viikoittaiseen tehokkaampaan puhdistukseen soveltuvat kuorintavoide ja kasvonaamio.

Ihotyyppi, ikä ja elintavat määrittelevät hyvin pitkälti sen, millaisia kasvojenhoitotuotteita kannattaa itselle valita. Sinulla on kuiva iho, jos ihosi tuntuu kiristävältä. Normaali iho ei erityisesti tunnu miltään. Rasvainen iho on paksu ja se tuntuu usein rasvaiselta ja kiiltelee. Sekaiho voi osittain tuntua rasvaiselta ja osittain kuivalta. Kerromme tuotekuvauksissamme, mille ihotyypille tuote on erityisesti tarkoitettu, jotta osaat valita tuotteen, josta saat juuri itsellesi parhaan mahdollisen tehon.

Kokeile rohkeasti kasvojesi hoidossa kotimaista vaihtoehtoa!