Tuoteryhmät

Öljypuhdistuskakut

Öljypuhdistuskakku auttaa syväpuhdistamaan ihoa puhdistaen ihon liasta ja meikistä tehokkaasti ja hellävaraisesti ihoa samalla hoitaen. Öljypuhdistuskakku sopii ihotyypistä riippumatta lähes kaikille, mutta on erityisen hyvä vaihtoehto kuivuudesta kärsivälle ja ikääntyvälle iholle.

Epäpuhdas iho hyötyy myöskin öljypuhdistuskakusta, mutta puhdistus vaatii tällöin erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta. Jos kasvoihin jää likaa ja öljyä, se saattaa lisätä epäpuhtauksia. Kaksoispuhdistus onkin erinomainen vaihtoehto, jos ihosi on tukkeutuvaisuuteen taipuvainen. Siinä öljy toimii kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena ja toiseen vaiheeseen valitaan emulsio (tai geeli/saippua Lue lisää puhdistuksesta), jolla jatketaan puhdistusta ja varmistetaan, ettei iholle jää meikin, öljyn tai lian jäämiä. Kerromme tuotetiedoissamme mikä kakuista on paras ihotyypillesi.

HUOM! Jos sinulla on ripsien pidennykset, öljypuhdistus ei sovi sinulle silmämeikin puhdistukseen, mutta voit hyvin silti puhdistaa sillä pelkät kasvot.

Öljypuhdistuskakun käyttö:

  1. HIERO kakkua kuivien käsien välissä. Hiero puhdistusöljyä hellävaraisesti kuivalle iholle pyörivin liikkein, unohtamatta silmänympärysihoa. Jatka hieromista, kunnes meikki ja lika ovat selkeästi irronneet öljyn mukaan.
  2. PYYHI tämän jälkeen iho puhtaaksi kädenlämpöisellä vedellä kostutetulla puhdistusliinalla, pehmeällä pyyhkeellä tai kostealla vanulapulla. Pyyhi, kunnes likaa ja meikkiä ei enää irtoa.
  3. PUHDISTUKSEN JÄLKEEN kosteutetaan ja ravitaan iho kasvovedellä ja tilanteeseen/ihotyypillesi sopivalla voiteella tai öljyllä.