Maammekaupan toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1.Pyrimme aina siihen, että Sinä asiakkaanamme olet vähintäänkin ilahtunut asioidessasi kanssamme.

2. Tuotteilla on 100 päivän täysi vaihto- ja palautusoikeus ilman lähetyskuluja edellyttäen sitä, että palautettu tuote on säilynyt myyntikelpoisena. Ilmoitathan vaihdosta tai palautuksesta meille etukäteen.

3. Käsittelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa, jollei tuotekuvauksessa ole muuta kerrottu. Mikäli olemme jotenkin mokanneet ja tuote on päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme siitä viipymättä ja pyydämme nöyrästi anteeksi. Arkisin ennen kello 14:00 tehdyt tilaukset varastotuotteille lähetetään samana päivänä.

4. Mikäli olemme toimittaneet väärän tuotteen tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä Maammekaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 044-2416487 (arkisin 10:00-17:00, LA 9:00 – 13:00)

5. Jos olet alle 18-vuotias, pyydä huoltajaltasi lupa ennen tilauksen tekemistä.

Tarkemmat toimitusehdot

Maammekaupan toimitusehdot

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa. Joidenkin tuotteiden osalta toimitusaika saattaa olla pidempi, mutta näistä tapauksista kerrotaan tuotetiedoissa aina erikseen. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiimme mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimitustavat

Nouto valitsemastasi Postista, hinta 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä.

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

Postin kotiinkuljetus, hinta 8,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.

Posti Kotipaketti: Postinjakaja sopii kanssasi toimitusajankohdasta ja jakaa paketin, kun sinulle sopii.

Posti Express paketti: Posti toimittaa tilauksesi perille ilman erillistä toimitusajankohdan sopimista. Jos toimitus ei jostain syystä onnistu, lähetys viedään lähipostiin.

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin, kun lähetämme paketin.

Nouto valitsemastasi Matkahuollon toimituspisteestä, hinta 3,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Matkahuollosta.

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi K-marketista tai R-kioskista.

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Matkahuollon pakettiautomaatista..

Yli 89,00 € tilaukset postikulut 2,90 €* ja yli 149,00 € tilaukset postikulut 0 €*. *Ei koske postin kotiinkuljetusta, eikä yli 34kg lähetyksiä.

Nouto Maammekaupan myymälästä (Vihtorinkatu 6, Laitila)

Voit noutaa verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ilman toimitusmaksuja myymälästämme saatuasi sähköpostitse kuittauksen tilauksen valmistumisesta. Myymälämme osoite on Vihtorinkatu 6, 23800 Laitila. Palvelemme arkisin 10 – 17 ja lauantaisin 9 – 13.

Ilmainen kotiinkuljetus 5 km säteellä Laitilan keskustasta

Toimitamme toistaiseksi tilauksia 5 km säteellä Laitilan keskustasta veloituksetta. Toimitus tapahtuu postilaatikkoon, jos se on paketin koon tai tuotteiden luonteen vuoksi mahdollista.

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika kuljetuksineen on 1 – 4 työpäivää, jollei tuotteen tuotetiedoissa muuta kerrota. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Ulkomaan toimitukset

Tällä hetkellä toimitamme seuraaviin Euroopan maihin:

Viro, Latvia, Liettua 7,90 €

Saksa 9,90 €

Ruotsi, Tanska 8,90 €

Belgia, Hollanti, Itävalta, Puola, Tsekki 12,90 €

Luxemburg, Slovakia, Bulgaria, Espanja, Portugali, Slovenia, Unkari 16,90 €

Norja, Italia, Ranska, Irlanti, Sveitsi, Kreikka, Kypros, Kroatia, Malta, Monaco, Romania 19,90 €

Maksutavat

Maammekaupassa sinulla on käytössäsi monipuoliset maksutavat.

Maksaminen hoituu joko kotimaisen Visma Payn, Klarnan tai Paypalin monipuolisten maksutapojen avulla. Syötettyäsi tietosi kassalla ja painettuasi “Siirry maksamaan”- nappia siirryt maksamaan tilauksesi valitsemallasi maksutavalla. Käytössäsi ovat niin kaikki suomalaisten pankkien verkkopankkimaksutavat, luottokorttimaksutavat, mobiilimaksutavat kuin monia erilaisia lasku- ja osamaksutapojakin.

Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4) on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti.

Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: [email protected] Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16) Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Klarna tarjoaa jokaiseen tilanteeseen sopivimmat maksutavat. Maksa verkkopankkimaksulla tai kortilla heti. Maksa myöhemmin joko 30-päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. Sinä ostat. Sinä päätät. Jos sinulla on kysyttävää erityisesti Klarnan maksuihin liittyen, tavoitat Klarnan asiakaspalvelut osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

Klarnan tietosuoja: “Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.”

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 100 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)maammekauppa.fi tai puhelimitse numeroon 044-2416487 (ma – pe 10:00 – 17:00, la 9:00 – 13:00). Annamme sinulle sähköpostitse tai puhelimitse tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseksi. Ohjeet löydät myös näistä toimitusehdoistamme.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöinkään tarvitse maksaa.

Pyydämme ystävällisesti aina palautuksen yhteydessä ilmoittamaan meille:

Palautuksen syyn

Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme jonkin muun tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

Postin kautta tilattujen tuotteiden palauttaminen

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta riippumatta tavasta, jolla sen sait.

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 648597, vie lähetys postiin ja kerro, että kyseessä on Suosiva Oy:n asiakaspalautus. Jos pakkauksessa on alkuperäinen osoitekortti, posti tekee korttiin tarvittavat muutokset ja lähetys palautetaan muutetulla kortilla. Voit myös mennä postiin ilman korttia ja Postin henkilökunta tulostaa palautuskortin lähetykseen puolestasi.

Voit palauttaa paketin ilmaiseksi myös Helposti-koodilla. Tilaa palautuskoodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti postiin tai automaattiin sieltä saamasi ohjeen mukaan.

Matkahuollon kautta tilattujen tuotteiden palauttaminen

Vie  paketti Matkahuollon toimipisteeseen ja anna asiakaspalvelijalle palautuskoodimme 9528995.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: [email protected] tai soittamaan 044-2416487.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu(a)maammekauppa.fi tai soittamalla 044-2416487. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös maammekauppa.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

Yhteystiedot

Maammekauppa / Suosiva Oy

Vihtorinkatu 6

23800 Laitila

puh. 044-2416487 (arkisin 10:00 – 17:00, LA 9:00 – 13:00)

sähköposti: [email protected]