Maammekaupan toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 100 päivän täysi palautusoikeus ilman lähetyskuluja edellyttäen sitä, että palautettu tuote on säilynyt myyntikelpoisena

2. Käsittelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa, jollei tuotekuvauksessa ole muuta kerrottu. Mikäli olemme jotenkin mokanneet ja tuote on päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme siitä asiakkaalle viipymättä. Arkisin ennen kello 14:00 tehdyt tilaukset varastotuotteille lähetetään samana päivänä.

3. Mikäli olemme toimittaneet väärän tuotteen tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä Maammekaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 044-2416487 (arkisin 10:00-17:00, LA 9:00 – 13:00)

4. Jos olet alle 18-vuotias, pyydä huoltajaltasi lupa ennen tilauksen tekemistä.

Tarkemmat toimitusehdot

Maammekaupan toimitusehdot

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa. Joidenkin tuotteiden osalta toimitusaika saattaa olla pidempi, mutta näistä tapauksista kerrotaan tuotetiedoissa aina erikseen. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiimme mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimitustavat

Nouto valitsemastasi Postista, hinta 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä.

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

Postin kotiinkuljetus, hinta 8,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.

Posti Kotipaketti: Postinjakaja sopii kanssasi toimitusajankohdasta ja jakaa paketin, kun sinulle sopii.

Posti Express paketti: Posti toimittaa tilauksesi perille ilman erillistä toimitusajankohdan sopimista. Jos toimitus ei jostain syystä onnistu, lähetys viedään lähipostiin.

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin, kun lähetämme paketin.

Nouto valitsemastasi Matkahuollon toimituspisteestä, hinta 3,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Matkahuollosta.

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi K-marketista tai R-kioskista.

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Matkahuollon pakettiautomaatista..

Yli 89,00 € tilaukset postikulut 2,90 €* ja yli 149,00 € tilaukset postikulut 0 €*. *Ei koske postin kotiinkuljetusta, eikä yli 34kg lähetyksiä.

Nouto Maammekaupan myymälästä (Vihtorinkatu 6, Laitila)

Voit noutaa verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ilman toimitusmaksuja myymälästämme saatuasi sähköpostitse kuittauksen tilauksen valmistumisesta. Myymälämme osoite on Vihtorinkatu 6, 23800 Laitila. Palvelemme arkisin 10 – 17 ja lauantaisin 9 – 13.

Ilmainen kotiinkuljetus 5 km säteellä Laitilan keskustasta

Toimitamme toistaiseksi tilauksia 5 km säteellä Laitilan keskustasta veloituksetta. Toimitus tapahtuu postilaatikkoon, jos se on paketin koon tai tuotteiden luonteen vuoksi mahdollista.

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika kuljetuksineen on 1 – 4 työpäivää, jollei tuotteen tuotetiedoissa muuta kerrota. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Ulkomaan toimitukset

Tällä hetkellä toimitamme seuraaviin Euroopan maihin:

Viro, Latvia, Liettua 7,90 €

Saksa 9,90 €

Ruotsi, Tanska 8,90 €

Belgia, Hollanti, Itävalta, Puola, Tsekki 12,90 €

Luxemburg, Slovakia, Bulgaria, Espanja, Portugali, Slovenia, Unkari 16,90 €

Norja, Italia, Ranska, Irlanti, Sveitsi, Kreikka, Kypros, Kroatia, Malta, Monaco, Romania 19,90 €

Maksutavat

Maammekaupassa sinulla on käytössäsi monipuoliset maksutavat.

Maksaminen hoituu joko suomalaisen Paytrail palvelun tai kansainvälisen maksunvälitysyhtiö Paypalin avulla.

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun sitten meille. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.  Tarkemmin tietoa Paytrailistä löydät täältä: www.paytrail.com

Syötettyäsi tietosi kassalla ja painettuasi “Lähetä tilaus” siirryt maksamaan tilauksesi valitsemallasi maksutavalla. Käytössäsi ovat niin kaikki suomalaisten pankkien verkkopankkimaksutavat, luottokorttimaksutavat, mobiilimaksutavat kuin monia erilaisia lasku- ja osamaksutapojakin.

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 100 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)maammekauppa.fi tai puhelimitse numeroon 044-2416487 (ma – pe 10:00 – 17:00, la 9:00 – 13:00). Annamme sinulle sähköpostitse tai puhelimitse tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseksi. Ohjeet löydät myös näistä toimitusehdoistamme.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöinkään tarvitse maksaa.

Pyydämme ystävällisesti aina palautuksen yhteydessä ilmoittamaan meille:

Palautuksen syyn

Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme jonkin muun tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

Postin kautta tilattujen tuotteiden palauttaminen

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta riippumatta tavasta, jolla sen sait.

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 648597, vie lähetys postiin ja kerro, että kyseessä on Suosiva Oy:n asiakaspalautus. Jos pakkauksessa on alkuperäinen osoitekortti, posti tekee korttiin tarvittavat muutokset ja lähetys palautetaan muutetulla kortilla. Voit myös mennä postiin ilman korttia ja Postin henkilökunta tulostaa palautuskortin lähetykseen puolestasi.

Voit palauttaa paketin ilmaiseksi myös Helposti-koodilla. Tilaa palautuskoodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti postiin tai automaattiin sieltä saamasi ohjeen mukaan.

Matkahuollon kautta tilattujen tuotteiden palauttaminen

Vie  paketti Matkahuollon toimipisteeseen ja anna asiakaspalvelijalle palautuskoodimme 9528995.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: [email protected] tai soittamaan 044-2416487.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu(a)maammekauppa.fi tai soittamalla 044-2416487. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös maammekauppa.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

Yhteystiedot

Maammekauppa / Suosiva Oy

Vihtorinkatu 6

23800 Laitila

puh. 044-2416487 (arkisin 10:00 – 17:00, LA 9:00 – 13:00)

sähköposti: [email protected]