Tuoteryhmät

Vaatteet ja muoti

Huhut suomalaisen vaate- ja muotiteollisuuden katoamisesta olivat vahvasti liioiteltuja. Onneksi. Uusia upeita Suomessa tuotteensa valmistavia tuotemerkkejä syntyy jatkuvasti.

Vaate- ja muotiosastoltamme löydät Suomessa valmistettuja vaatteita ja asusteita niin naisille, miehille, lapsille kuin vauvoillekin. Lisäksi valikoimissamme on kotimaisia laukkuja sekä kävelykenkiä miehille ja naisille.

Naistenvaatevalikoimamme sisältää kotimaiset mekot, hameet, tunikat, housut, paidat, hupparit ja urheiluvaatteet. Meiltä löydät myös paljon hienoja asusteita, kuten Tellan lakkeja sekä Lapuan Kankureiden ja PaaPiin kaulahuiveja.

Miesten vaatetukseen tarjoamme upeat Nousu Retroverkkarit ja laadukkaat kotimaiset T-paidat. Tämän päälle meiltä löytyy hyvä valikoima miesten lakkeja, vöitä sekä kaulahuiveja.

Suomessa valmistetut lastenvaatteet hurmaavat mielikuvituksellisilla kuoseillaan sekä laadukkuudellaan. Valikoimistamme löydät housut, mekot, paidat ja tunikat sekä mukavan kirjon laadukkaita lasten asusteita. Tuotemerkkejämme ovat mm. PaaPii Design ja ehta by Dream Circus.

Vauvan vaatteissa erityisen tärkeää on niiden puhtaus ja myrkyttömyys. Kaikki vauvan vaatteemme onkin valmistettu turvallisista luomukankaista.

Kotimaisista jalkineista meiltä löytyy kävelykenkiä sekä naisille että miehille. Kuoman kävelykengät on tehty leveäjalkaisia suomalaisia varten.

Haluamme auttaa sinua löytämään kotimaisen vaihtoehdon. Katsele rauhassa ympärillesi. Toivottavasti löydät etsimäsi.