Tuoteryhmät

Naisten tunikat

Kauniit, kotimaiset naisten tunikat. Vaatteet, joita aina tarvitaan. Ja nämä tunikat hehkuvat valikoimassamme toinen toistaan ihanammissa kuoseissa. Meidän toiveemme on tarjota suomalaiselle naiselle mahdollisuus pukeutua tyylikkäästi, mukavasti, värikkäästi ja tietysti eettisesti kestävällä tavalla. Kotimaiset naisten tunikat ovat oiva ratkaisu tähän tarpeeseen.

Ihanat naisten tunikat

Tunika on ihanan monikäyttöinen ja ennenkaikkea mukava vaate pitää päällä. Se sopii niin kotona oleiluun ja lasten kanssa leikkimiseen, kuin toimistolle ja illan menoihinkin.

Tunika on pitkä, vähintään lantiolle asti ulottuva pusero. Riipuen siitä mitä pukeutumisella halutaan saavuttaa, voi tunikalla helposti joko piilottaa, jotakin mitä haluaa peittää tai vaihoehtoehtoisesti valita mahdollisimman vartalon myötäisen mallin.

Kaikki valikoimamme tunikat ovat Suomessa valmistettuja.

Naisten tunikat ovat ennen kaikkea mukavia vaatteita ja niiden käyttömukavuutta lisää helppo yhdisteltävyys moneen pukeutumistarpeeseen. Sama vaate voikin olla sekä juhlatunikasi että arkitunikasi riippuen siitä, mitä muuta puet yhdessä sen kanssa.

Tunikavalikoimastamme löytyvät tällä hetkellä neljä maanmainiota Suomessa tuotteensa valmistavaa tuotemerkkiä eli PaaPii Design, ehta by Dream Circus, Kanto Design ja Muotitorppa.

PaaPiilla on viisi tunikamallia eli Heija, Sumu, Kannel, Polku ja Lyyra. Heija on malliltaan rinnan kohdalta tyköistuva ja vyötäröltä levenevä. Sivuilla Heijassa on kolmionmalliset kappaleet ja edestä se on lyhyempi. Sumu puolestaan on malliltaan A-linjainen ja se ulottuu lantion alapuolelle. Kannel on PaaPiin pitkähihaisista trikootunikoista uusin ja se on suunniteltu vastaamaan kolmeen yleiseen toiveeseen: Siinä on edellä mainittuja malleja pienempi kaula-aukko, se on mitoitukseltaan hieman reilumpi ja siitä löytyy kauniit ja käytännölliset pisaramallin taskut. Polku tunika on rennon väljä collgetunikamalli, jossa on hauskat taskut sivulla. Lyhythihainen Lyyra puolestaan on ihana kesätunikamalli. Mukavan mallisessa A-linjaisessa tunikassa on kivat taskut sivussa. PaaPiin trikookangas on 95 % luomupuuvillaa ja 5 % elastaania. Collegekangas puolestaan on 96 % luomupuuvillaa ja 4 % elastaania.

ehta by Dream Circuksen tunikamalleista meiltä löytyy iki-ihana suosikki Bertta. Bertta on perustunika, joka on suunniteltu korostamaan ja piilottamaan. Malli on yläosastaan istuva ja helmaan vyötäröltä levenevä. Melkeinpä kaikissa ehta by Dream Circus -vaatteissa on taskut, jotka on tarkoitettu käytettäviksi.

Kanto Designin Sopiva tunika on malliltaan suora ja sen takahelma on hieman etuhelmaa pidempi. Kauniisti kaartuvat sivuhalkiot antavat tunikalle sopivaa keveyttä. Soma puolestaan on kaunis kellohelmainen tunika, joka korostaa kivasti muotoja.

Muotitorpan tunikat valmistetaan nahalta näyttävästä konepestävästä kankaasta.