Kotimainen luonnonkosmetiikka Maammekaupasta

Kotimainen luonnonkosmetiikka kesäihon hoitoon

Kesä on eittämättä nautiskelun aikaa ja mikä onkaan sen nautinnollisempi tapa huolehtia itsestä kuin laadukas kotimainen luonnonkosmetiikka. Ajattelinkin antaa muutamia vinkkejä sen oman kesäisen lempiluonnonkosmetiikkatuotteen löytämiseen.

Ihan alkuun muutama kesäinen täsmävinkki. Ilona Luonkosin Celebrate vartalokakku on saanut ylistävää palautetta ja se sopii sekä korostamaan ihon rusketusta että hoitamaan ihoa kesän rasituksilta. Vartalokakku sisältää kimalletta, joka antaa iholle kevyen kultaisen sävyn. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu niin kuin muutkin Ilona Luonkosin Vartalo- ja Öljypuhdistuskakut.

Toinen erityisesti auringossa oleskelun jälkeen tehokkaaksi todettu voide on Marja Entrichin Aloe kosteusvoide. Voide ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja kimmoisuutta sekä auttaa rusketusta säilymään pidempään. Luonnonkosmetiikan edelläkävijän hieno taidonnäyte.

Myös porkkanaöljyt toimivat erityisesti näin kesällä rauhoittaen ihoa ja edistäen tervettä ruskettumista. Meiltä löytyy kaksi laadukasta porkkanaöljyä eli Frantsilan Kehäkukka-porkkanaöljy sekä Marja Entrichin Porkkanaöljy. Puhtaita luonnon tuotteita molemmat.

Mökkeilykausi on juuri parhaimmillaan ja erityisesti mökkisaunassa on mukava panostaa vähän erityislaatuisempaan saippuaan. Saloniemen Tilan Kukko-olut Vuohenkermapalasaippua on yksi hyvä vinkki vaikkapa mökkituliaiseksi isäntäväelle. Saippuan raaka-aineista 98 % tulee Saloniemen tilan pelloilta ja eläimistä. Saloniemen Tilan pippurinen emäntä tekee kaiken täydellä antaumuksella. Niin myös Kohokohta saippuat.

Ja sitten tärpeistä muihin juttuihin… Oikean kosmetiikkatuotteen valintaa ohjaa oma ihotyyppi. Onko sinulla kuiva, rasvainen, normaali vai sekaiho? Kuiva iho sinulla on, jos ihosi tuntuu kiristävältä. Normaali iho ei erityisesti tunnu miltään. Rasvainen iho on paksu ja se tuntuu usein rasvaiselta ja kiiltelee. Sekaiho voi osittain tuntua rasvaiselta ja osittain kuivalta. Pyrimme aina kertomaan kosmetiikkatuotteidemme tuotetiedoissa valmistuspaikkakunnan lisäksi myös ihotyypit, joille tuote parhaiten sopii.

Monet valikoimamme tuotteista ovat toki tarkoitettu kaikille ihotyypeille, mutta jos esimerkiksi olet kuten minä ja ihosi on taipuvainen kuivuuteen, kannattaa käydä tutustumassa erityisesti kuivalle iholle tarkoitettuihin tuotteisiimme. Valikoimastamme löytyy myös ihania rasvaisen- ja sekaihon hoitoon suunniteltuja tuotteita.

Kaikkiaan meiltä löytyy viiden eri suomalaisen luonnonkosmetiikkamerkin tuotteita. Niihin pääset tutustumaan tarkemmin näistä linkeistä:

Fiini Naturallyn tuotteet valmistetaan Isokyrössä

Frantsilan luomuyrttitilan tuotteet tulevat Kyröskoskelta

Ilona Luonkos vartalo- ja öljypuhdistuskakut valmistuvat Naantalissa

Marja Entrichin tehdas sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä

Saloniemen tilan saippuat tehdään käsityönä Laitilassa

Iloisia kesäpäiviä! Muista helliä ihoasi kotimaisella luonnonkosmetiikalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee