Kauppias

Jarkko - Maammekaupan kauppias

Minä olen Jarkko Knuutila, Maammekaupan kauppias. Haluaisin kertoa muutamalla sanalla itsestäni, jotta tiedät kenen kanssa asioit ja kuka on vastuussa, jos jotain menee pieleen tai asiat sujuvat hyvin. Jos sinulla on hetki aikaa, niin pidä pieni tauko ostoksien lomassa ja lue tämä esittely läpi.

Olen 38-vuotias laitilalainen, jonka päässä on pyörinyt paljon unelmia oikeastaan aina. Osa unelmista on matkan varrella haalistunut, osa on muuttanut muotoaan ja onneksi osa on myös toteutunut.

Sitten on unelmia, jotka ovat voimistuneet niin suuriksi, että niiden toteuttamisen aika on nyt. Puhun tietysti Maammekaupasta ja kaikesta siitä, mitä se minulle edustaa: perinteistä oman persoonan peliin laittavaa yrittäjyyttä ja tavoitetta nostaa suomalaisen valmistuksen arvostusta. Haluan tehdä Suomessa valmistetun tuotteen löytämisestä helpompaa. Haluan olla omalta osaltani auttamassa edes vähän valmistavien alojen työpaikkojen syntymistä ja säilymistä Suomessa.

Se kuitenkin niistä unelmista. Kuka minä olen ja mitä minä olen puuhannut aikaisemmin elämässäni? Olen toisinaan aivan liian hajamielinen aviomies ja edelleen kuitenkin niin pienen tyttäreni sekä vielä pienemmän poikani erittäin ylpeä isä. Lisäksi perheeseemme kuuluu Maammekaupan virallinen maskotti, suomenajokoira Armi. Tällä ryhmällä asutamme hirsitaloa keskellä luonnon rauhaa, Laitilan sivukylillä.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Viimeksi ennen yrittäjäksi ryhtymistäni työskentelin Valmet Automotiven autotehtaalla Uudessakaupungissa tittelillä controller. Sitten tuli kuitenkin aika lopettaa työskentely ja alkaa tehdä. Ja tässä sitä nyt ollaan. Yrittäjänä, Suosiva Oy:n toimitusjohtajana ja Maammekaupan kauppiaana. Toteuttamassa unelmia ja yrittämässä palvella jokaista Maammekaupan asiakasta niin hyvin kuin ikinä mahdollista.

Tarkempi ja vähän vapaamuotoisempi esittely minusta löytyy täältä: Kauppiaan esittely – Mikä Jarkko Knuutila on miehiään?

Minut tavoittaa sähköpostilla osoitteesta [email protected]

Terveisin,

Jarkko

Kauppias, Maammekauppa