Tuoteryhmät

Naisten mekot

Kotimaiset naisten mekot on tehty ja suunniteltu suomalaiselle naiselle. Tyyli ja laatu ovat lähtöisin suomalaisen suunnittelijan kynästä ja jalostuneet kotimaassa tehdyllä laadukkaalla valmistuksella.

Mekot ovat aina suosittu valinta naisten pukeutumiseen. Niitä voi käyttää tanssiaisissa, häissä ja töissä ja arjessa. Mekoista on valittavissa monia eri tyylejä ja värejä. Voit löytää hyvinkin erilaisia juhliin sopivia mekkoja, kukkamekkoja, sekä kesämekkoja. Myös mekon pituuksissa on eroja. Jotkut pitkät mekot ulottuvat maahan asti, kun taas toiset päättyvät polveen tai puoliväliin. Lisäksi voi olla hieman lyhempiä malleja. Olipa tyylisi mikä tahansa, löydät varmasti sinulle sopivan pitkän mekon.

Mekkoa ostaessasi on tärkeää pitää mielessä, missä aiot käyttää sitä. Jos olet esimerkiksi menossa häihin, haluat varmistaa, ettei mekko ole liian paljastava. Jos taas olet menossa tanssiaisiin, saatat haluta mekon, joka on näyttävämpi ja ainutlaatuisempi. On myös hyvä miettiä mekon väriä. Riippumatta siitä, minkä värin valitset, varmista, että se sopii makuusi.

Myös mekon kangas on syytä pitää mielessä ostoksia tehdessä. Jos olet menossa kesällä ulkoilmatapahtumaan, haluat kevyttä ja ilmavaa kangasta. Jos taas olet menossa sisätiloihin talvitapahtumaan, saatat haluta paksumpaa kangasta olevan mekon.

PaaPii Designin pitkähihaisista mekoista Routa collegemekko on noussut jo lähes klassikkomalliksi. Sini trikoomekko on myös hyvin elegantti malli, joka istuu kauniisti useimmille vartalonmalleille. Kesämekkomalleja PaaPiilta ovat pitkä Iiris mekko sekä polviin asti ulottuva ja taskullinen Sointu. Ehta by Dream Circuksen mukavia ja hyvin suomalaiselle naiselle istuvia mekkomalleja ovat Marjukka, Amalia sekä kesämekko Elina. Kanto Designin Lilja mekko on mukavan ilmava kesämekkomalli, joka on tehty rentoihin ja kiireettömiin kesäpäiviin.

Muita pysyviä mekkomallejamme edustavat Muotitorpan mekot, jotka on valmistettu mukavasta nahalta näyttävästä kankaasta.

Valitse omasi!