Tuoteryhmät

Kasvovedet

Kasvovesi ajatellaan usein ihonpuhdistuksen viimeistelijäksi. Pumpulilappuun jäänyt lika ja meikki tuovat konkreettisen osoituksen siitä, että ihonpuhdistus on tehty huonosti. Me täällä suosittelemmekin ajattelemaan kasvoveden käyttöä ensimmäisenä osana ihon kostetusta ja jättämään puhdistuksen oikealle puhdistukseen tarkoitetulle tuotteelle.

Kasvovesi takaa kasvojen vesikosteutuksen ja näin ollen se on erittäin tärkeä osa oikeaoppista ihonhoitoa. Luonnollinen kasvovesi antaa iholle puhtaan ja raikkaan tunteen samalla, kun se pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Meiltä löydät myös kasvovedet, jotka taklaavat epäpuhtauksia sekä hellivät punoittavaa ja herkkää ihoa. Saat kasvovedestä erityistä hyötyä mm. rosacea- ja couperosaiholle. Kasvovesi myös valmistelee ihoa esimerkiksi kosteusvoiteita varten, sillä rauhoittuneena ja kosteutettuna iho on vastaanottavaisempi muille hoitotuotteille.

Kasvovesiä löydät eri nimikkeillä mm. hoitovesi, toner, hoitoneste, kasvo spray. Laadukas kasvovesi meiltä löytyy seuraavilta tuotemerkeiltä Marja Entrich, Fiini Naturally, Frantsila ja LH-Beauty.

Kasvoveden käyttö:

Saadaksesi irti parhaan hyödyn kasvoveden laadukkaista ja hoitavista raaka-aineista suosittelemme, että laitat kasvovettä puhtaalle iholle suihkuttamalla tai käden kautta painelemalla pumpulin käytön sijaan. Miksi tuhlaisimme arvokkaita ja laadukkaita raaka-aineita pumpuliin? Pumpuli voi myös olla liian karhea herkälle iholle.

Kasvovettä on hyvä käyttää aamuin ja illoin. Tarpeen tullen voit suihkutella sitä vaikka päivän mittaan antamaan kasvoillesi raikkaan tunteen.