Frantsila

Frantsila Luomuyrttitilan pääpaino on kotimaisten luomuyrttien viljely, jalostus ja myynti. Suomalaisen kansanlääkinnän ja nykytutkimuksen yhdistelmällä Frantsilassa on kehitetty yli kaksisataa itsehoidollista luomuyrttituotetta yrttiteestä ja yrttiuutteista ihonhoito- ja luonnonkosmetiikkaan sekä kylpy- ja saunatuotteisiin. Tutustu Maammekaupan Frantsila-valikoimaan.

Frantsilan perustajat Virpi Raipala-Cormier ja James Cormier ovat 30 vuodessa kehittäneet intohimollaan terveyteen ja yrtteihin korkealaatuiset Frantsilan luomuyrttituotteet sekä luontaishoidolliset kokonaisuudet ja –koulutukset, jotka tunnetaan ympäri maailman.

Frantsilan eettinen ja ekologinen tarkoitusperä on edelleen yrityksen perusta. Eettistä yrittäjyyttä toteutetaan toimimalla niin, että yritys tuottaa suomalaisia terveyttä edistäviä luomutuotteita, palveluja sekä luontaista terveydenhoitoa ja hyvinvointia edistävää koulutusta vastuullisesti ihmistä ja luontoa kunnioittaen.

Frantsilan tilan yrttiviljely ja keräily on täysin luomua. Frantsilan vanhan sukutilan yrttipellot ovat olleet virallisessa luomuviljelyssä jo vuodesta 1977. Ekologisiin ratkaisuihin pyritään myös yrityksen pakkausmateriaaleissa ja muussa toiminnassa.