Tuoteryhmät

Yritys- ja liikelahjat

Laadukas Suomessa valmistettu tuote on erinomainen valinta yritys- ja liikelahjaksi, kun haluat viestittää yrityksestäsi laatutietoista ja vastuullista yrityskuvaa yhteistyökumppaneillesi tai henkilöstöllesi. Valikoimastamme löytyy niin ajattomia suomalaisia designklassikkoja kuin valmiita tuotesettejäkin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous suuremmasta määrästä tuotteita sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 044-2416487. Voit pyytää tarjouksen kaikista valikoimamme tuotteista. Katsotaan yrityksellesi laadukas ja varmasti aikaa kestävä kotimainen lahja.

Lahjaksi henkilöstölle kannattaa valita tuote, joka ei ole liian ilmeinen mainoslahja. Siksi onkin hyvä teettää laadukas lahjatuote, joka lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja samalla viestii tyylikkäästi yrityksen ilmettä.

Kauttamme voi tilata kaikkia Jokipiin Pellavan laadukkaita pellavatuotteita joko oman yrityksen logolla tai ilman. Yrityksen logo voidaan brodeerata kankaaseen tai painaa siistiin kangasmerkkiin.

Jokipiin Pellava valmistaa myös Oma-designkuosilla pyyhkeitä ja -laudeliinoja ja niihin on mahdollista kutoa lähes minkälainen kuvio vain. Pellavatuotteen voi siis tilata yrityksen logolla tai muulla yritykselle tärkeällä kuvalla. Malli voi tulla vaikka valokuvasta, johon on ikuistettu henkilöstöä tai yritykselle ominainen maisema.

Lapuan Kankureiden Aallonmurtaja -sarjan tuotteet ovat erinomainen asiakas- tai henkilöstölahja. Jokaisesta Aallonmurtaja pyyhkeestä, laudeliinasta ja saunatyynystä on lahjoitettu hyvä summa Itämeren suojeluun. Voitte siis välillisesti osallistua lahjansaajan kanssa yhdessä tärkeään asiaan.

Iittalan Aalto maljat ja maljakot ovat oiva tapa muistaa esimerkiksi pitkään yrityksen palveluksessa ollutta työntekijää syntymäpäivänä tai eläköitymisen yhteydessä. Klassikot eivät mene pois muodista.