Tuoteryhmät

Suomalainen Kosmetiikka

Luonto on suomalaista lähellä, minne ikinä kuljemmekaan. On siis luonnollista, että luonnonmukaisuus on hyvin suuressa osassa myös Maammekaupan Suomalainen Kosmetiikka -tuote-osastolla.

Valikoimistamme löytyy luonnonkosmetiikan edelläkävijän Marja Entrichin klassikkoita, luonnonmukaisia kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteita suoraan Frantsilan luomutilalta sekä ihanaa luonnonkosmetiikkaa tuoreemmilta tuotemerkeiltä eli Fiini Naturallyltä, Luonkosilta, Detria Arbutinilta, Vuohelmalta sekä paikallisilta Ekoihmeeltä ja Saloniemen Tilalta. Näiden lisäksi meillä on ilo tarjota Ylöjärveläisen LH-Beautyn raikkaan ja tehokkaan avainlipulla merkityn kosmetiikkasarjan tuotteita.

Ihonhoitotuotteidemme joukosta löydät laadukkaat tuotteet niin kasvojen, vartalon, jalkojen, käsien kuin huulienkin hoitoon. Hiustenhoitotuotteemme kattavat shampoot ja hoitoaineet hyvin moneen tarpeeseen ja erilaisille hiustyypeille. Tarjoamme valikoimissamme myös monia erikoistuotteita.

Kylpysaippuoissa valttinamme ovat luonnonmukaiset tuotteet sekä muutamat hyvin perinteiset saippuaklassikot. Meiltä löydät myös kattavasti luonnolliset ja hellävaraiset palashampoot ja palasaippuat. Suomessa valmistettuja hygieniatuotteitamme ovat mm. hammastahnat ja deodorantit.

Lasten kylpy- ja ihonhoitotuotteissa on erityisen tärkeää, ettei niissä ole lasten herkälle iholle haitallisia kemikaaleja. Tämän vuoksi kaikki valikoimamme tuotteet ovat luonnonmukaisia. Iloksemme pystymme tarjoamaan myös miehille oman luonnonmukaisen miesten hygieniatuotesarjan.

Kauneus ja hyvinvointi lähtevät ihmisen sisältä, mutta kotimaassa valmistetuilla tuotteilla on hyvä ravita niin vartaloa, hiuksia kuin sieluakin.