5+1 syytä käyttää laadukasta kasvovettä

5+1 syytä käyttää laadukasta kasvovettä

Oletko sinäkin uskonut kasvoveden olevan ihonpuhdistuksen viimeistelijä? Monet ajattelevat niin. Myös minä ajattelin joskus ja siksi en sellaista “ylimääräistä turhaketta” kaappiini halunnukaan.

Tahdoin ihonhoitoni olevan helppoa ja nopeaa, vähän kuin “siinä sivussa” hoidettavaa hommaa.

Kerron sinulle nyt miksi kasvovedestä kuitenkin tuli yksi tärkeimmistä kulmakivistä ihonhoidossani. Kerron myös miten se mullisti ihoni kunnon vaikka luulin sen voivan jo ihan hyvin. 

Mutta ennen kuin mennään siihen, haluan palata vielä tähän uskomukseen, jossa kasvovesi viimeistelee puhdistusta. Mietitäänpäs hieman. 

Puhdistat kasvosi, otat pumpulilappuun kasvovettä ja pyyhit kasvosi. Lappuun jää likaa ja meikkiä. Tämä on konkreettinen osoitus siitä, että ihonpuhdistus on tehty huonosti ja että puhdistukseen käyttämäsi tuote ei ole tehnyt tehtäväänsä. Puhdistustuote ei ole sinulle siis oikea tai käyttötavassa olisi korjattavaa. 

Me täällä suosittelemme, että käytät kasvovettä ihon kosteutuksen ensimmäiseen osioon ja jätät puhdistuksen sille tarkoitetulle tuotteelle.

Heräsikö epäilys, että onko puhdistustuotteesi sinulle sopiva ja oikeanlainen? Voit käydä tarkistamassa asian täältä.

Huom! Myös miehen (Jarkonkin) iho nauttii kasvoveden tuomasta kosteutuksesta sekä tasapainoituksesta.

5 +1 syytä käyttää laadukasta kasvovettä

 1. Laadukas kasvovesi sisältää itsessään jo hyvin kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, jolloin janoinen iho saa juotavaa kasvoveden tarjoamasta vesikosteutuksesta. On mitattu, että ihon kosteustasapaino nousee vielä tunninkin jälkeen kasvoveden laittamisesta.
 2. Kasvovesi ikään kuin avaa ja valmistelee ihosi vastaanottamaan kaikki ravinne- ja hoitoaineet. Saat huomattavasti paremman hyödyn irti käyttämistäsi seerumeista, kasvovoiteista ja öljyistä.
 3. Kasvovesi tasoittaa ihon pH-arvoa.
 4. Luonnollinen kasvovesi antaa iholle puhtaan ja raikkaan tunteen, samalla kun se pehmentää ja kosteuttaa ihoa.
 5. Kasvovesiä löytyy myös ihon erityisille tarpeille. Meiltä löydät kasvovedet, jotka taklaavat epäpuhtauksia sekä hellivät punoittavaa ja herkkää ihoa. Saat kasvovedestä erityistä hyötyä mm. rosacea- ja couperosaiholle. 

+ Voit käyttää kasvovettä myös kehosi muihin alueisiin, jotka kaipaavat kosteutusta ja rauhoitusta. Esimerkiksi Tasapainoittava kasvovesi helpottaa päänahan kutinaa ja hilseilyä, Kaura-kamomilla kasvovesi rauhoittaa tulehtunutta tai vaikkapa auringon polttamaa ihoa. Esimerkiksi Fiinin kasvovedet ja hoitovedet sopivat hyvin myös vauvoille ja pienille lapsille.

Huom! Kasvovesiä löydät eri nimikkeillä mm. hoitovesi, toner, hoitoneste, kasvo spray.

Mikä tekee kasvovedestä laadukkaan? 

 • Se sisältää aidosti vaikuttavia aineita. Ravinteita sekä kosteutta ylläpitäviä raaka-aineita.
 • Laadukas kasvovesi koostuu luonnollisista aineista, jotka eivät kuormita kehoamme, ihoamme eikä luontoa.

Laadukkaan luonnonmukaisen kasvoveden löydät meidän valikoimastamme seuraavilta tuotemerkeiltä Marja Entrich, Fiini Naturally, Frantsila ja Vuohelma. Kaikki valikoimamme kasvovedet löydät Kasvovesi-osastoltamme.

Miten kasvovettä käytetään?

Jotta saat parhaan hyödyn irti kasvoveden hoitavista raaka-aineista, suosittelemme, että laitat kasvovettä puhtaalle iholle suihkuttamalla tai käden kautta painelemalla pumpulin käytön sijaan. Miksi tuhlaisimme arvokkaita ja laadukkaita raaka-aineita pumpuliin? Pumpuli voi myös olla liian karhea herkälle iholle.

Ennen kuin kasvovesi on täysin imeytynyt ihoon voit tarpeen vaatiessa jatkaa ihon kosteutusta haluamallasi kasvovoiteella, öljyllä tai seerumilla. Nauti!

Huom! Jos käsiisi jää kasvovettä kasvojen kosteutuksen jälkeen, kannattaa jäljellä oleva vesi hieroa muualle kehoon tai jättää kosteuttamaan käsiä. Sitä on turha huuhdella viemäristä alas. Sen voi myös vaikka puristella hiusten latvoihin kosteuttamaan hiuksia. 

Millä tolalla sinun ihosi kunto on?

Kärsitkö joistain näistä

 • Ihon hilseily
 • Rasvoittuva iho
 • Tukkeutuva iho
 • Kiristelevä iho
 • Kutiseva iho
 • Punoittava iho
 • Atooppinen iho
 • Couperosa
 • Suunympärysihottuma
 • Et oikein ole löytänyt ihon tarpeisiin sopivia tuotteita ja ihonhoitorutiinia

Henkilökohtaista opastusta ja tuotesuosituksia voit kysyä sähköpostilla [email protected] tai tulla paikan päälle.

Vinkit, joilla saat paremman hyödyn irti yhteydenotostasi

 • Kerro mikä tilanne ihollasi on ja mihin kaipaat apua 
 • Kerro viestissäsi millainen on ihonhoitorutiinisi
 • Liitä halutessasi sähköpostiin kasvokuvasi, jossa näkyy ihosi tilanne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee