Tuoteryhmät

Naisten hupparit

Kauniit kotimaiset naisten hupparit ovat kuin luonnostaan yksi Maammekaupan ylpeydenaiheista. Laadukas suomalainen huppari on monikäyttöinen vaate, joka on kuitenkin ensisijaisesti se paita, jonka haluaa pukea ylle aina kun mahdollista.

Hupparit ovat yksi suosituimmista vaatekappaleista kaikenikäisten naisten keskuudessa. Ne ovat mukavia, tyylikkäitä ja niitä voi käyttää sekä rentoina että virallisempina vaatekappaleina. Hupparit sopivat myös mainiosti kerrospukeutumiseen kylmempinä kuukausina.

Hupparin valinnassa on tärkeää miettiä, mistä materiaalista haluat sen olevan valmistettu. Puuvillaiset hupparit ovat hengittäviä ja mukavia, joten ne sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön. Jos etsit jotain hieman suojaavampaa ja lämpimämpää, pitkä huppari olisi hyvä valinta.

Huppareita on saatavilla myös monissa eri väreissä ja kuoseissa. Halusitpa sitten klassisen mustan tai harmaan hupparin tai jotain kirkkaampaa ja huomiota herättävämpää, löytyy varmasti jotakin makuusi sopivaa. Voit jopa valita kuvioidun hupparin, jos haluat todella erottua joukosta. Jos etsit uutta lisäystä vaatekaappiisi, mikset kokeilisi kotimaista hupparia? Tarjolla on niin monia eri tyylejä, materiaaleja ja värejä, että varmasti löytyy juuri sinulle sopiva.

PaaPiin mukavan pehmeässä Halla hupparissa on ihanan korkea kaulus, jota voi käyttää kaulahuivin korvikkeena tai sen voi kääntää näppärästi hupuksi.

Ehta by Dream Circuksen joustocollegesta valmistettu Leya hupparitakki on monikäyttöinen vaate, jonka käyttötarkoitus muuttuu vuodenajan mukaan. Edestä ristikkäin menevä hupparitakki on valmistettu laadukkaasta, pehmeästä ja joustavasta luomupuuvillajoustocollegesta, kuten myös pitkänmallinen Hellu hupparitakki, jossa on korkea kaulus ja kivana yksityiskohtana leveä nauha kiristysnyörinä.