Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tehtaanmyymälä yleisnäkymä

Maammekauppa nyt myös Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan myymälässä

Olen pitkin kevättä tässä blogissakin maalaillut pientä haavetta siitä, että Maammekauppa laajentuisi myös verkkokaupan ulkopuolelle. Eikä tapanani ole yleensä pelkästään haaveilla, joten monenlaista ideaa on tullut ensin pyöriteltyä vakavammin ja osa niistä on sitten päätynyt aina toteutukseen asti.

Ensimmäinen kokeilu oli maaliskuussa toteutettu POP up -myymälä ja nyt kesän alkaessa on hyvä aika siirtyä rakkaan kotikaupungin Laitilan mainioihin matkailukohteisiin.

Ensimmäinen askel on jo konkreettisesti otettu, kun Maammekaupan pieni mutta sympaattinen myyntihylly seisoo kotimaisella laatutavaralla täytettynä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan myymälässä. Seuraava askel harpataan todennäköisesti ensi viikolla, mutta siitä lisää myöhemmin.

Wirvoitusjuomatehtaan tehtaanmyymälästä löytyy siis rajatusti Maammekaupan valikoimaa, joten maittavien Laitilan juomien ohella siellä onnistuu myös muiden kotimaisten tuotteiden hankkiminen.

Maammekaupan myyntihylly Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tehtaanmyymälässä

Myyntihyllyn lisäksi tehtaanmyymälä palvelee jatkossa myös Maammekaupan verkkokaupan noutopisteenä. Kun tähän asti on ollut aistittavissa tietynlaista hankaluutta noutopisteenä toimineen varastomme löytämisessä, ei jatkossa pitäisi tätä ongelmaa enää olla. Onhan Wirvoitusjuomatehdas varmasti yksi Laitilan tunnetuimmista maamerkeistä.

Varsinkin laitilalaisille ja säännöllisesti kaupunkimme sopivalla nopeudella ohittaville kotimaisten tuotteiden shoppailu ilman ylimääräisiä logistiikkavälikäsiä on nyt helppoa:

  • Teet tilauksen verkkokaupassa
  • Odotat ohikiitävältä tuntuvan hetken tilauksesi valmistumista
  • Sähköpostikuittauksen saatuasi suuntaat kohti suurta ”kippis-tölkkiä” tilausnumero mukanasi
  • Vastaanotat tilauksesi hymyilevältä asiakaspalvelijalta ja jos siltä tuntuu, nappaat mukaasi maukkaita juomia

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Kippis-tolkki ja Maammekaupan myyntihylly

Melko harvassa verkkokaupan noutopisteessä voit muuten tutustua yhtä kattavaan ja herkulliseen juomavalikoimaan. Mitä itse olen tehtaan ympäristössä viime aikoina liikkunut, niin näyttäisi siltä, että aivan kotvasen kuluttua huvin ja hyödyn yhdistäminen käy verkkokauppatilausten noudon yhteydessä entistäkin helpommin. Sen verran komea terassiravintola on rakentumassa aivan tehtaan yhteyteen.

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tehtaanmyymälä on joka vinkkelistä katsottuna erittäin helposti suositeltava vierailukohde. Myymälä on sopivan pieni ja tunnelmallinen. Mieluinen kesäjuoma löytyy mukaan varmasti jokaiselle. Ja mikä parasta, asiakaspalvelu on taatusti ystävällistä ja asiantuntevaa. Sen voin omien kokemusten perusteella luvata.

Voisiko siis parempaa tekosyytä verkkokauppatilaukselle enää ollakaan? Laadukkaat kotimaiset tuotteet, yksi Suomen hienoimmista tehtaista ja hyvää limpparia!

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Tehtaanmyymälän mainos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee