Jahtiluodon Armi

Jahtiluodon Armi valitsee kotimaista lemmikeille

Nyt on tullut aika esitellä Maammekaupan lempeäkatseisin taustavaikuttaja. Sanotaan, että koira on ihmisen paras ystävä. Jos olet eri mieltä, et todennäköisesti ole omistanut suomenajokoiraa.

Maammekaupan virallinen maskotti Jahtiluodon Armi on kolme ja puolivuotias suomenajokoira, joka on niin suuri persoona, että hän on ilman muuta hän. Ei se, kuten eläimet yleensä. Armi on luonteeltaan iloinen, ystävällinen ja lapsirakas. Hänellä on kuitenkin myös erittäin voimakas oma tahto, joka saa välillä myös koomisen teatraalisia piirteitä.

Armi rakastaa jänisten ja kettujen kanssa lenkkeilyä. Aina se ei häneltäkään tosin suju. Kaikilla suurilla taiteilijoilla kun on välillä huonojakin päiviä. Joskus Armille saattaa jopa lenkkikavereiksi valikoitua sellaisia metsäneläviä, että hän saa kotona kuulla toruja. Armi hoitaa kuitenkin myös muun toimen ohessa vahtikoiran tehtävät mukisematta haukkumalla kaikki liian lähelle kotipihaa tulevat tunnistamattomat kohteet. Turhaan hän ei hauku koskaan!

Jahtiluodon Armi vartioi
Täällä vartioin minä!

Armi pitää kovasti ruoasta. Hän on samanaikaisesti sekä kaikkiruokainen että suuri kulinaristi kuten isäntänsäkin. Näitä kahta sankaria yhdistävät myös hyvin samanlaiset ruokailutavat. Nopeita liikkeissään siis molemmat.

Armi on luonnollisesti halunnut Maammekaupan valikoimiin myös hänelle itselle sopivia lemmikkieläintuotteita. Voltti Pallas solkipanta hänellä onkin ollut jo keväästä alkaen testikäytössä. Armi on pitänyt erityisesti pannan poronnahkaisen pehmikkeen mukavuudesta sekä pannan tukevuudesta. Panta ei ole mikään rimpula. Naisena Armi arvostaa myös Voltti-tuotteiden muodikkaita värejä.

Jahtiluodon Armi esittelee Voltti kaulapantaa
Jahtiluodon Armi esittelee Voltti kaulapantaa

Aivan uusiksi tuotteiksi Armin ehdottomasta vaatimuksesta kaupan valikoimiin hommattiin Kamu lemmikkishampoita ja muita lemmikkieläinkotiin sopivia pesuaineita. Armin herkkääkin herkempi instrumentti eli hänen kuononsa pitää kovasti Kamujen puhtaista luonnon omista tuoksuista. Hän arvostaa myös sitä, että kodin pintojen pesun jälkeen hän voi turvallisesti hoitaa vielä nuolemalla loppuviimeistelyn, jos katsoo tämän aiheelliseksi.

Luonnollinen Kamu koko sarja
Luonnollinen KAMU tuotesarja

Valjas-Voltti

Valjas-Voltti valmistaa Kellokoskella käsityönä kaulapantoja ja talutushihnoja lemmikkieläimille. Yritys pyrkii käyttämään materiaalivalinnoissaan mahdollisimman paljon kotimaisia / pohjoismaisia valmistajia, sekä toimittajia. Valjas-Voltin tavoitteena on valmistaa laadukkaita ja kestäviä tuotteita, jotka myös näyttävät hyviltä. Kaikki tuotteet ja materiaalit testataan omilla koirilla, jotta saadaan aikaan paras mahdollinen toimivuus. Myös Armi on osallistunut tähän testaukseen ansiokkaasti! Tutustu tuotteisiin tästä.

 

Luonnollinen KAMU

Luonnollinen KAMU -tuotesarja on kotimainen ja 100 prosenttisesti biohajoava koirille ja muille lemmikeille suunnattu pesuainetuotesarja. Tuotteet valmistetaan Haminassa Ole Hyvä Luonnontuote Oy:n tehtaalla. Tuotesarjasta on helppo valita sopiva shampoo oman lemmikin turkkityypin mukaan. Sarja sisältää myös lemmikkieläimiä ajatellen valmistetut turvalliset siivoussuihkeet sekä erityisesti lemmikkien herkät hajuaistit huomioonottavat pyykinpesuaineet. Luonnollinen Kamu -pesuaineet ovat pH-arvoltaan lemmikille juuri sopivia. Tutustu tuotteisiin tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee