Frantsila Lohikäärmesalva 55 g

21.90

Varastossa

  • Frantsilan Aromaterapeuttinen lohikäärmesalva lihaksille
  • Elvyttää verenkiertoa
  • Tuote on säilöntäaineeton eikä sitä ole testattu eläimillä
  • Valmistettu Kyröskoskella
Valmistaja:
Tämän tuotteen osalta:
Arkisin klo 14:00 mennessä tehdyt tilaukset

lähetetään varastostamme samana päivänä.

Toimitushintamme kotimaahan alk. 3,90€ - yli 89 euron tilauksissa 2,90€ - Yli 149 euron tilaukset ilman toimituskuluja!

Toimitukset Eurooppaan 7,90 - 19,90 €.

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, mobiililla, kortilla, laskulla tai osissa Visma Pay tai Klarna maksupalveluiden kautta.

Frantsila Lohikäärmesalva 55 g

Lohikäärmesalva lämmittää kylmiä jalkoja ja niveliä sekä lievittää flunssaista ja tukkoista oloa. Salvaa voidaan käyttää myös lievittämään hartioiden ja niskan jännittyneisyyttä. Salva sopii myös kipualueiden hierontaan. Lohikäärmesalvan teho perustuu suomalaisen kansanlääkinnän yrttiperinteeseen, kiinalaiseen yrttitietouteen ja kukkaterapiaan.

Raaka-aineet ja valmistus ovat eurooppalaisten luonnonkosmetiikka- ka luomustandardien mukaiset. Tuotetta ei ole testattu eläimillä, eikä tuotteessa ole geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.

Pakkauskoko: 55 g

Valmistettu Kyröskoskella.

Käyttöohjeet:

Salvaa sivellään ja hierotaan ihoon useita kertoja päivässä tarpeen mukaan. Flunssan oireiden yhteydessä salvaa hierotaan rinta-alueelle, ylä- ja alaselkään, niskaan, korvalehtiin sekä jalkapohjiin. Pään särkiessä salvaa on hyvä hieroa niskaan, hartioihin ja ohimoille. Tuote säilyy parhaiten viileässä.

Aktiiviset raaka-aineet:

  • Lohikäärmesalvan sisältämät eteeriset öljyt: rosmariini-, mänty-, kataja-, lamosalali- neilikka-, laventeli-, piparminttu- jaeukalyptus ovat voimakkaasti lämmittäviä, avaavia ja myös sopivasti viilentäviä.
  • Siankärsämö, mäkikuisma, niittyhumala ja ratamo, kehäkukka, takiaisen juuri, ratamo, ukontulikukka ja puna-apila auttavat lihaksia puhdistumaan kuona-aineista ja hoitavat ihoa.
  • Kylmäpuristetut luomulaatuiset auringonkukansiemen- ja oliiviöljyt ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Ne sisältävät runsaasti hivenaineita ja vitamiineja sekä tärkeitä rasvahappoja. Mehiläisvaha on tunnettu jo tuhansia vuosia arvokkaana ihoa hoitavana aineena.

Lohikäärmesalva ainesosat:

Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Cera flava (mehiläisvaha), Olea europaea (oliiviöljy)*, Rosmarinus officinalis (rosmariini, eteerinen öljy), Pinus sylvestris (mänty, eteerinen öljy), Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy), Juniperus communis (kataja, eteerinen öljy), Mentha piperita (piparminttu, eteerinen öljy), Eucalyptus radiata (eukalyptus, eteerinen öljy), Gaultheria procumbers (lamosalali, eteerinen öljy), Syzygium aromaticum (neilikka, eteerinen öljy), Plantago spp. (piha- ja heinäratamon lehti, öljyuutos)*.

Trifolium pratense (puna-apilan kukka, öljyuutos)*, Prunella vulgaris (niittyhumala, öljyuutos)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, öljyuutos)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, öljyuutos)*, Stellaria media (pihatähtimö, öljyuutos)*, Hypericum perforatum (mäkikuisman kukka, öljyuutos)*, Polygonum aviculare (pihatatar, öljyuutos)*, Verbascum thapsus (ukontulikukan kukka, öljyuutos)*.

Arctium lappa (takiaisen juuri, öljyuutos)*, Bach:in Rescue remedy aputipat: Prunus cerasifera (kirsikkaluumu, kukkaterapeuttinen uutos), Clematis vitalba (saksankärhö, kukkaterapeuttinen uutos), Impatiens ssp. (häpykannus, kukkaterapeuttinen uutos), Helianthemum nummularium (päivännouto, kukkaterapeuttinen uutos), Ornithogalum umbellatum (sarjatähdikki, kukkaterapeuttinen uutos), Prunella vulgaris (niittyhumala, kukkaterapeuttinen uutos), Carpinus betulus (valkopyökki, kukkaterapeuttinen uutos).

Luomua*

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Frantsila Lohikäärmesalva 55 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *