Risto Mikkonen Käyttöpuukko Tuohi 90 mm

289.00

  • Korkealaatuinen käsityönä valmistettu käyttöpuukko
  • Metsästys- ja kalastuskäyttöön
  • Meriveden kestävä terä
  • Koivutuohinen kahva

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuotenumero: 1331001 Kategoria:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Puukkoseppä Risto Mikkosen käsityönä valmistama käyttöpuukko koivun tuohi kahvalla täyttää varmasti aivan vaativimmankin metsämiehen tai -naisen vaatimukset. Vaikka puukon kauneus saattaa hämätä, on se tarkoitettu nimenomaan kovaan käyttöön, ei kaapin päälle koristeeksi.

Puukossa on huippulaatuinen meriveden kestävästä pulveriteräksestä valmistettu juuri sopivan mittainen terä ja koivutuohesta valmistettu kahva. Koivutuohinen kahva tuntuu lämpimältä kädessä kovallakin pakkasella ja ote ei lipsu.

Valmistettu Laitilassa.

 

Tuotetiedot:

Terä: RWL-34, ruostumaton, merivedenkestävä, kiillotettu
Terän kovuus: HRC 58 – 59
Terän pituus: 90 mm +/- 2mm
Kahva: Koivun tuohi
Kahvan pituus: 108 mm +/- 2 mm
Helat: Messinki
Tuppi: Naudan nahka + Narvi-väri + Anox-pinnoite

Pulveriteräs RWL-34:

C 1 %, Cr 14 %, Mo 4 %, V 0,3 %
RWL-34 on Ruotsissa (Damasteel) pulveritekniikalla valmistettu ruostumaton, merivettä kestävä teräs. Pulveriteräs on hyvän kulutuskestävyyden johdosta suositeltava valinta metsästys- ja kalastusveitseksi. Vanadiinia lisäämällä terän sitkeys ja terävyyden säilyminen ovat korkeaa luokkaa.

Pulveriteräs on materiaalina suhteellisen kallis ja siitä hyvin toimivan terän tekeminen vaatii erikoislaitteet sekä vahvan ammatillisen osaamisen. Risto Mikkonen pyrkii puukoissaan toteuttamaan aina korkean laadun, tyylikkään muotoilun sekä hyvän viimeistelyn. Tämän vuoksi Risto Mikkonen puukoille saa takuun koskien normaalikäyttöä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risto Mikkonen Käyttöpuukko Tuohi 90 mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot