Namu Jewellery Karu savukvartsi riipus vaalea

350.00

Varasto loppu

  • Eräjärven savukvartsista käsityönä tehty upea suomalainen riipus
  • Miljoonia vuosia vanha kivi muistuttaa sinua sisäisestä vahvuudestasi
  • Voit olla aina varma tyylistäsi
  • Valmistettu Mynämäessä
Valmistaja:
Tuotenumero: 12810002 Kategoria: Tuotetagi:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Namu Jewellery Karu savukvartsi riipus vaalea

Namu Jewellery Karu savukvartsi riipus (vaalea) on suomalainen koru, joka henkii asennetta. Orivedeltä Eräjärven alueelta kotoisin oleva upean vaalea savukvartsi välkehtii kaulallasi aina valon osuessa siihen. Hopealangasta muotoiltu minimalistinen riipus korostaa kiven karuutta ja sen muoto muistuttaa juuri aukeamassa olevaa nuppua. Se on kuin itsevarmuutesi, joka asuu sisälläsi.

Karu kulkee 45 senttiä pitkässä papuketjussa, joka laskee kiven juuri oikeaan kohtaan kaulallasi korostaen solisluittesi kaunista kaarta.

Karu on paras kaverisi bisnespalaverissa. Se muistuttaa sinua sisäisestä vahvuudestasi tiukankin tilanteen edessä. Se viimeistelee asusi illalliskutsuilla ja tuo särmää tyylikkään mekon parina juhlissa. Puitpa Karun yllesi illalliselle tai cocktail-juhliin, voit olla varma tyylistäsi.

Karu-korut ovat virallisen hyväksynnän saaneita juhlavuoden Suomi 100 -tuotteita.

Valmistettu Mynämäessä.

 

Namu Jewellery Karu savukvartsi riipus (vaalea) tuotetiedot:

Materiaalit: Eräjärven vaalea savukvartsi, kaikki hopeaosat ovat kierrätyshopeaa.

Ketjun pituus: 45 cm

Jokainen Karu koru on valmistettu yksilöllisesti käsityönä ainutlaatuisesta luonnon aarteesta, joten samanlaista korua ei ole toista.

 

Vaalea savukvartsi korumateriaalina

Kvartsi on yleinen kivilajeja muodostava mineraali, jota löytyy luonnosta paljon. Se on kovaa ja kiillottuu hyvin. Siksi sitä myös käytetään moniin eri tarkoituksiin, kuten lasin ja keramiikan raaka-aineeksi. Kaikki kvartsi ei kuitenkaan sovellu koruihin. Korumateriaaliksi soveltuvan kvartsin tulee olla väriltään kaunista, sekä usein myös läpinäkyvää. Tällainen kvartsi on tietenkin myös harvinaisempaa.

Savukvartsi on ruskeaa ja sen sävy aiheutuu kvartsissa epäpuhtautena olevista alumiinista ja litiumista. Koruihin kelpaava savukvartsi on lisäksi läpinäkyvää. Karu-korusarjassa käytettävä vaalea savukvartsi on lämpökäsittelemätöntä. Sen korujen tekijä on itse löytänyt Eräjärven louhokselta Keski-Suomesta. Vaalea savukvartsi löytyi useina pieninä paloina, josta kappaleet on jatkojalostettu koruiksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Namu Jewellery Karu savukvartsi riipus vaalea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *