Namu Jewellery Karu Savukvartsi korvakorut tumma

120.00

  • Upeat suomalaiset korvakorut
  • Vehmaan Uhlusta löydettyä tummaa savukvartsia
  • Hopeaosat kierrätyshopeaa
  • Valmistettu käsityönä Mynämäessä

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuotenumero: 12810006 Kategoriat: ,
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Namu Jewellery Karu Savukvartsi korvakorut (tumma) korostavat asennettasi. Vehmaan Uhlusta löydetty tumma savukvartsi välkehtii aina valon osuessa siihen. Hopealangasta muotoiltu minimalistinen suomalainen korvakoru korostaa kiven karuutta. Sen nuppumainen muoto muistuttaa sinua sisälläsi asuvasta itsevarmuudesta, joka on juuri puhkeamassa kukkaan.

Korvakorut riippuvat juuri sopivasti korvalehtiesi alapuolella korostaen kaunista kaulaasi.

Karu on paras kaverisi bisnespalaverissa. Se muistuttaa sinua sisäisestä vahvuudestasi tiukankin tilanteen edessä. Se viimeistelee asusi illalliskutsuilla ja tuo särmää tyylikkään mekon parina juhlissa. Puitpa Karun yllesi illalliselle tai cocktail-juhliin, voit olla varma tyylistäsi.

Karu-korut ovat virallisen hyväksynnän saaneita juhlavuoden Suomi 100 -tuotteita.

Valmistettu Mynämäessä.

 

Namu Jewellery Karu Savukvartsi korvakorut (tumma) tuotetiedot:

Materiaalit: Uhlun tumma savukvartsi, kaikki hopeaosat ovat kierrätyshopeaa.

Jokainen Karu koru on valmistettu yksilöllisesti käsityönä ainutlaatuisesta luonnon aarteesta, joten samanlaista korua ei ole toista.

 

Tumma savukvartsi korumateriaalina

Kvartsi on yleinen kivilajeja muodostava mineraali, jota löytyy luonnosta paljon. Se on kovaa ja kiillottuu hyvin. Siksi sitä myös käytetään moniin eri tarkoituksiin kuten lasin ja keramiikan raaka-aineeksi. Kaikki kvartsi ei kuitenkaan sovellu koruihin. Korumateriaaliksi soveltuvan kvartsin tulee olla väriltään kaunista, sekä usein myös läpinäkyvää. Tällainen kvartsi on tietenkin myös harvinaisempaa.

Savukvartsi on ruskeaa ja sen sävy aiheutuu kvartsissa epäpuhtautena olevista alumiinista ja litiumista. Karu -korusarjassa käytettävä tumma savukvartsi tulee Uhlusta, Varsinais-Suomesta. Kyseessä on yksi suuri kide, josta palat koruja varten on irroitettu. Siksi tämä kvartsi on todella kauniin väristä, puhdasta ja läpinäkyvää. Sitä ei ole lämpökäsitelty, vaan se on luonnollista savukvartsia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Namu Jewellery Karu Savukvartsi korvakorut tumma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.