Marttiini Lapinleuku 245

79.00

  • Marttiini Lapinleuku sopii erinomaisesti niin aktiivisesti puukkoa käyttäville eränkävijöille ja metsästäjille kuin lahjapuukkoa etsiville.
  • Kahvan ja terän välinen sormisuojahela tuo lisää turvallisuutta puukon käyttöön
  • Kahvamateriaalin raaka-aine on peräisin Keski-Suomen metsistä
  • Valmistettu Vääksyssä

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Marttiini lapinleuku 245 on ruostumattomasta kromiterästerästä valmistettu puukko, jossa on kaunis Lappi-aiheinen etsaus. Tupen kuviointi oikein henkii lappilaista eksotiikkaa.

Kahvan ja terän välinen sormisuojahela antaa lisäturvallisuutta puukon käyttöön. Puukosta saa helposti turvallisen otteen eikä käsi lipsahda terään vaikeissakaan olosuhteissa. Tupessa on nepparikiinnitys.

Lapinleukun kahvamateriaalina on visakoivu ja raaka-aine tulee Keski-Suomesta. Loimukuvioinen visakoivu sopii erinomaisesti puukon kahvamateriaaliksi, koska se on kestävää ja kaunista. Tätä kauniskuvioista visakoivua on markkinoilla rajoitetusti, joten se luo puukolle ainutlaatuisuutta.

Marttiini puukkojen nahkatupet valmistetaan joko kasvis- tai kromiparkitusta härännahasta. Nahkavuodat ostetaan sekä Euroopasta että Etelä-Amerikasta.

Puukkojen tupet valmistetaan edelleen enimmäkseen käsityönä, koska jokaisen tupen tulee olla täsmälleen määrätyn kokoinen ja mallinen, jotta se muodostaa sopivan parin puukon kanssa. Nahasta leikataan malliraudalla leike, ja saumat kiinnitetään liimalla ennen niiden ompelua. Useimpien tuppien sisällä on muovinen lesta, joka tukee tuppea ja suojaa terää.

Valmistettu Vääksyssä.

Avainlipputuote.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marttiini Lapinleuku 245”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.