Marttiini Lapinleuku 245

79.00

  • Marttiini Lapinleuku sopii erinomaisesti niin aktiivisesti puukkoa käyttäville eränkävijöille ja metsästäjille kuin lahjapuukkoa etsiville.
  • Kahvan ja terän välinen sormisuojahela tuo lisää turvallisuutta puukon käyttöön
  • Kahvamateriaalin raaka-aine on peräisin Keski-Suomen metsistä
  • Valmistettu Rovaniemellä

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Marttiini lapinleuku 245 on ruostumattomasta kromiterästerästä valmistettu puukko, jossa on kaunis Lappi-aiheinen etsaus. Tupen kuviointi oikein henkii lappilaista eksotiikkaa.

Kahvan ja terän välinen sormisuojahela antaa lisäturvallisuutta puukon käyttöön. Puukosta saa helposti turvallisen otteen eikä käsi lipsahda terään vaikeissakaan olosuhteissa. Tupessa on nepparikiinnitys.

Lapinleukun kahvamateriaalina on visakoivu ja raaka-aine tulee Keski-Suomesta. Loimukuvioinen visakoivu sopii erinomaisesti puukon kahvamateriaaliksi, koska se on kestävää ja kaunista. Tätä kauniskuvioista visakoivua on markkinoilla rajoitetusti, joten se luo puukolle ainutlaatuisuutta.

Marttiini puukkojen nahkatupet valmistetaan joko kasvis- tai kromiparkitusta härännahasta. Nahkavuodat ostetaan sekä Euroopasta että Etelä-Amerikasta.

Puukkojen tupet valmistetaan edelleen enimmäkseen käsityönä, koska jokaisen tupen tulee olla täsmälleen määrätyn kokoinen ja mallinen, jotta se muodostaa sopivan parin puukon kanssa. Nahasta leikataan malliraudalla leike, ja saumat kiinnitetään liimalla ennen niiden ompelua. Useimpien tuppien sisällä on muovinen lesta, joka tukee tuppea ja suojaa terää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marttiini Lapinleuku 245”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot