Marttiini Kruunupääpuukko

159.00

  • Vaikuttava kotimainen puukko
  • Toimitetaan puisessa lahjalaatikossa
  • Valmistettu Rovaniemellä
  • Avainlipputuote

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Marttiini Kruunupääpuukko on vaikuttava lahja vuosia täyttävälle jahtikaverille. Silti se on kuitenkin puukko, jonka jokainen ansaitsee myös itselleen ihasteltavaksi taukonuotiolle.

Marttiini Kruunupääpuukon terä on valmistettu perinteisestä hiiliteräksestä ja sen pinnan muodot antavat puukolle uljaan luonnonläheisen ilmeen. Arvokkaan ulkonäön viimeistelevät pronssisen helan moderni muotoilu sekä lämpökäsitellyn visakoivukahvan lämmin ruskea sävy.

Kruunupääpuukko toimitetaan puisessa lahjalaatikossa, joten se on valmis lahja annettavaksi sellaisenaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marttiini Kruunupääpuukko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot