Bu.ke Hortensia korvakorut

95.00

Varasto loppu

  • Kauniit korvakorut on tehty jäljittelemään hortensian kukkaa
  • Ympäristöystävällistä ekohopeaa
  • Valmistettu Mynämäessä
Valmistaja:
Tuotenumero: 12810009 Kategoriat: ,
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Bu.ke Hortensia korvakorut

Hortensia on kukkien kuningatar, sanotaan. Hämyinen, romanttinen, hieman salaperäinen. Nämä ihanat hortensia korvakorut on tehty 3D skannausta apuna käyttäen.

Kuivunut hortensian kukka skannattiin ja 3D tulostettiin. Tulosteesta valmistettiin muotti, johon sulatettu hopea kaadettiin. Näin saatiin aikaan koru, joka näyttää aivan aidolta hortensian kukalta. Jokainen juonne on jäljentynyt täydellisesti hopeaan ja koru näyttää hauraalta, herkältä ja uskomattoman yksityiskohtaiselta. Korvakoru on kooltaan 17x18mm.

Korut on valmistettu ympäristöystävällisestä ekohopeasta. Ekohopean käsittelyssä ei käytetä vahvoja kemikaaleja, mikä auttaa säästämään luontoa ja on tietenkin hyväksi myös ihmisille. Samalla korut ovat sävyltään hieman vaaleampia ja säilyvät tummumatta normaalia hopeaa pidempään. Silloin kun korut eivät ole käytössä, ne kannattaa säilyttää ilmatiiviisti omassa rasiassaan.

Hortensia korvakorut ovat täydellinen katseenvangitsija kesäjuhlissa. Olipa kyseessä häät tai rapujuhlat, hortensiakoru on oiva valinta täydentämään juhla-asusi. Voit käyttää sitä myös työasun parina tuomaan mukanaan muiston kesästä arkisen aherruksen keskelle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bu.ke Hortensia korvakorut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *