Tuoteryhmät

Kauneus ja hyvinvointi

Luonto on suomalaista lähellä, minne ikinä kuljemmekaan. On siis luonnollista, että luonnonmukaisuus on hyvin suuressa osassa myös Maammekaupan kauneus- ja hyvinvointituote-osastolla.

Valikoimistamme löytyy luonnonkosmetiikan edelläkävijän Marja Entrichin klassikkoita, luonnonmukaisia kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteita suoraan Frantsilan luomutilalta sekä ihanaa luonnonkosmetiikkaa vuosi sitten toimintansa aloittaneelta Fiini Naturallyltä. Näiden lisäksi meillä on ilo tarjota Ylöjärveläisen LH-Beautyn raikkaan ja tehokkaan avainlipulla merkityn kosmetiikkasarjan tuotteita.

Hiustenhoitotuotteemme kattavat shampoot ja hoitoaineet hyvin moneen tarpeeseen ja erilaisille hiustyypeille. Tarjoamme valikoimissamme myös monia erikoistuotteita. Ihonhoitotuotteidemme joukosta löydät laadukkaat tuotteet niin kasvojen, vartalon, jalkojen, käsien kuin huulienkin hoitoon.

Kylpysaippuoissa valttinamme ovat luonnonmukaiset tuotteet sekä muutamia hyvin perinteisiä klassikoita. Suomessa valmistettuja hygieniatuotteitamme ovat mm. hammastahnat sekä deodorantit.

Lasten kylpy- ja ihonhoitotuotteissa on erityisen tärkeää, ettei niissä ole lasten herkälle iholle haitallisia kemikaaleja. Tämän vuoksi kaikki valikoimamme tuotteet ovat luonnonmukaisia. Iloksemme pystymme tarjoamaan myös miehille oman luonnonmukaisen miesten hygieniatuotesarjan.

Kauneus ja hyvinvointi lähtevät ihmisen sisältä, mutta kotimaassa valmistetuilla tuotteilla on hyvä ravita niin vartaloa, hiuksia kuin sieluakin.

Kauppias paketin kanssa

NYT kotiinkuljetus 8,90€ ja yli 89€ tilauksille 6,90€