Ratkaisu joululahjapulmaan

Arvonta, lapsiperheiden auttaminen ja se lahjapulma

Siis mitä? Aloitimmeko yhtäkkiä keskellä kauneinta syksyä joulumarkkinoinnin? Kyllä niin taisi nyt käydä. Olemme tietysti tavallaan ajoissa liikkeellä, mutta toisaalta toivottavasti ei samalla liian myöhään. Monissa yrityksissä varmasti on jo pohdittu sopivia joululahjaideoita yhteistyökumppaneille ja henkilöstölle. Ja mehän haluamme tavoittaa lahjakorttikampanjallamme myös yritykset. Mikä loistava lahjaidea ja arvovalinta pelkästään Suomessa valmistettujen tuotteiden hankintaan oikeuttava lahjakortti monelle yritykselle onkaan.

Maammekaupan lahjakortti

Mikään ei ole niin kivaa kuin kunnon arpajaiset. Jatketaan siis sillä. Laitoimme Facebookissa joulua edeltävän lahjakorttimyynnin tiimoilta käyntiin arpajaiset, jonka palkintona on Maammekaupan 50 euron lahjakortteja! Osallistumaan pääset tästä. Viestiä saa myös mieluusti jakaa eteenpäin.

Kuten jo aikaisemminkin vähän vihjailin tässä blogitekstissä, aloitamme pienin askelin tekemään myös hyvää suomalaisille lapsiperheille. Lahjoitamme 10 % kaikesta lahjakorttimyynnistä Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Punaisen Ristin järjestämään Hyvä Joulumieli -kampanjaan. Kampanjan avulla kerätyillä varoilla tuetaan vähävaraisten lapsiperheiden joulunviettoa Suomessa.

Selvittäessäni lahjakorttiemme myynnille sopivaa hyvätekeväisyyskohdetta törmäsin Hyvä Joulumieli -kampanjaan ja päätös oli tehty saman tien. Kampanjat sopivat täydellisesti yhteen! Vaikka tietysti lahjakorttimme sopii lähes kaikenlaiseen muistamiseen ja lahjontaan, on lähestyvä joulu erityisesti tähtäimessämme.

Hyvä Joulumieli -kampanjan tuotoilla hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään. Joulu, lahjakortti ja hyvä mieli. Ne yhdistävät Maammekauppaa ja Hyvä Joulumieli -keräystä!

Asia saatiin sovittua Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa erittäin nopeasti. Saamme käyttää kampanjan nimeä ja kertoa lahjoituksestamme, vaikka itse asiassa koko kampanja ei ole virallisesti vielä tämän vuoden osalta edes alkanut. Bannerit ja muut härpäkkeet saamme käyttöön, kun tietyt lahjoitussummat ylittyvät. Toivottavasti niin käy pian!

Mitä sitten tapahtuu sille lahjakorttimyynneistä saaduille 90 prosentille? Sen ajattelin tuhlata suomalaisiin tuotteisiin!

Meidän kannaltamme lahjakorttimyynnissä on se hyvä puoli, että voimme pitää sitä ennakkomyyntinä, jolla saamme rahoitettua suoraan varastomme ja valikoimamme laajentamista. Lahjakorttimme avulla voit:

 

  • Ratkaista jokavuotisen joululahjapulman, joka on pahimmassa tapauksessa johtanut jonkin kiinalaisen ”joulun hittilahjan” hätäiseen hankintaan
  • Tehdä suomalaisen arvovalinnan ja antaa samalla lahjansaajan valita, minkä suomalaisen tuotteen hän lahjaksi haluaa
  • Olla mukana pienellä siivulla vähävaraisten lapsiperheiden joulun vieton tukemisessa Suomessa
  • Tehdä lisämyyntiä Suomessa tuotteensa valmistaville yrityksille
  • Auttaa pelkästään Suomessa valmistettuja tuotteita myyvää verkkokauppaa kasvattamaan valikoimiaan

 

Aika hyvä paketti eikö?

Kuten mainoslauseemme kuuluu: Jos haluat antaa lahjaksi Suomessa valmistetun tuotteen, jonka lahjansaaja voi valita monipuolisesta tuotevalikoimasta, ratkaisu on Maammekaupan lahjakortti!

Lahjakorttisi pääset valitsemaan ja tilaamaan täältä.

Yritystilauksia ja tiedusteluja otetaan mielellään vastaan sähköpostiosoitteessa [email protected] tai puhelinnumerossa 044-2416487.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee