Maammekaupasta suomalaiset lahjat kevään ja kesän juhliin

Suomalaiset lahjat kesän juhliin

Lahjalla on monta merkitystä. Sillä halutaan ilahduttaa lahjansaajaa. Ehkä tehdä vaikutuskin. On päivän selvää, että lahjaa valittaessa toivotaan, että lahjansaaja tulee pitämään lahjasta, jonka valintaan on käytetty paljon aikaa ja rakkautta.

Lahjalla halutaan joskus korostaa myös sitä, mikä lahjanantajalle on tärkeää. Onko se ympäristönsuojelu? Tai maanläheinen persoonallisuus? Vai kenties tuotteiden suomalainen valmistus ja sen tukeminen?

Kesä on täynnä juhlia. Joskus samalle kesälle kasaantuu niin paljon erilaisia kutsuja, että tästä muodostuu aivan ähky. Miten kaikki tuttavat ja sukulaiset onnistuvatkin saamaan aikaiseksi juhlan aihetta samana kesänä, kun toisina kesinä viikonloppukalenteri huutaa tyhjyyttään?

Jos arvostat kotimaista valmistusta, olet oikeassa paikassa. Lahjaa etsivälle kaikista vapauttavinta usein on, jos lahjan hankinta onnistuu helposti. Tämä tietysti korostuu, jos juhlia osuu paljon samalle kesälle.

Kokosin muutaman lahjaidean helpottamaan juuri oikean lahjan hankintaa kesän erilaisiin juhliin.

Ylioppilas- ja valmistujaislahjat

Kesän juhlakausi alkaa virallisesti touko-kesäkuun vaihteessa, kun kymmenet tuhannet nuoret valmistuvat kouluistaan. Toiset painavat päähänsä ylioppilaslakin ja toiset taas puolestaan valmistuvat ammattiin. On syytä juhlaan!

Vastavalmistunut on hyvin usein siirtymässä täysin uuteen elämänvaiheeseen, joten hänelle antaisi mielellään jotain kestävää ja tulevaisuuden arkea helpottavaa. Edessä kun saattaa olla muutto ensimmäistä kertaa omilleen, usein kauaskin toiselle opiskelupaikkakunnalle.

Laadukas ja käytännöllinen Suomessa valmistettu valmistujaislahja on hyvä jo siitä syystä, että se tulee heti helpottamaan uuden arjen toimivuutta. Vuosien saatossa pitkäikäisen lahjan käyttäjältään saama arvostus todennäköisesti aina vaan kasvaa.

Kokosimme lahjavinkkeihimme valikoimastamme ehdotuksia hyvin valmistujaislahjaksi sopivista tuotteista.

Häälahjat

Häät ovat Suomen kesässä sitä jotain aivan parasta. Silloinhan aurinko paistaa sateellakin.

Häälahjan hankintaan oman haasteensa tuo se, että lahja ostetaan yhteiseksi kahdelle ihmiselle. Tällöin varteenotettaviksi vaihtoehdoiksi nousevat yhteiseen kotiin liittyvät esineet. Toisaalta erinomainen idea on myös hankkia molemmille jotain melkein samanlaista. Tähän meiltä löytyisi muutama täsmävinkki häälahjaosastoltamme.

Rippilahjat

Rippijuhlat kuuluvat olennaisena osana kesään, vaikka rippijuhlia voi olla muinakin vuodenaikoina. Viisitoista-vuotias nuori on ehkä sieltä hankalimmasta päästä. Tarkoitan siis myös sitä, miten hankalaa tämän ikäiselle on miettiä lahjaa.

Laadukas lahja on aina hyvä lähtökohta, joten siitä kannattaa aloittaa. Rippilahjaksi voi miettiä esimerkiksi korua, jotain harrastuksiin liittyvää tai nuoren edessä olevaan tulevaisuuteen säilyvää. Rippilahjaosastoltamme löytyy muutamia ehdotuksia. Kaikki on valmistettu Suomessa, totta kai.

Viemiset mökkikutsuille

No, okei. Tämä nyt ei ole ihan samanlainen juhla, kuin edellä mainitut, mutta mökkeily Suomen suvessa on joka tapauksessa aina juhlaa. Kun onnistaa ja saa kutsun ystävien mökille, on mukava yllättää ystävät tai sukulaiset pienillä mökkiviemisillä. Melko luonnollista on valita viemisiksi jotain supisuomalaista, joka tulee mökille heti käyttöön.

Mukavia mökkikutsuille vietäviä lahjoja löytyy varmasti Kylpy- ja saunaosastoltamme tai valmiiden lahjasettiemme joukosta. Kannattaa käydä tutustumassa.

 

P.S. Sitten, jos haluaa päästä tänä kesänä lahjojen hankinnassa oikein helpolla kannattaa tilata Maammekaupan lahjakortti ja vaan jäädä odottelemaan hyvillä mielin mukavia juhlia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee