Maammekakku - Valmistettu Suomessa

Miksi Maammekauppa?

Haluaisin kertoa muutamalla sanalla, mikä Maammekauppa perimmiltään on ja miksi kaupassamme on mukavaa, turvallista ja muutenkin suotavaa asioida.

Ensiksikin, minä ihan oikeasti uskon tähän juttuun. Uskon, että meidän kaikkien pitäisi ostaa enemmän Suomessa valmistettuja tuotteita! Tästä sitten seuraa kaikki muu siihen ympärille.

Paikka, jossa voi olla varma kaikkien tuotteiden kotimaisuudesta

Vaikka Maammekauppa ei ole (vielä) mikään valtavan suuri tavaratalo, pystymme lupaamaan aina sen, että jokainen meillä myynnissä oleva tuote on valmistettu Suomessa. Varmistamme aina etukäteen valmistajalta, että meille tulevat tuotteet todella ovat kotimaassa valmistettuja. Monen tuotteen osalta suomalainen valmistus on varmistettu myös Suomalaisen Työn -liiton puolesta heidän myönnettyään tuotteelle Avainlippu-tunnuksen.

Helposti oman päiväni kohokohtiin menee, kun asiakas kertoo palautteessaan sen olevan hienoa, että on avattu tällainen kauppa, jossa ei tarvitse tehdä valtavaa salapoliisityötä tuotteiden alkuperän selvittämiseksi. Tällainen palaute tuntuu oikeasti hyvältä, koska juuri tähän tarkoitukseen Maammekaupan perustin. En siis ollut ainoa, joka kaipasi tämän tyyppistä ratkaisua ongelmaansa. Me vielä korostamme tätä kertomalla tuotetiedoissamme tuotteen valmistusmaan sijaan tuotteen valmistuspaikkakunnan.

Suomalaisten löytöjen mahdollistaja

Haluan, että Maammekauppa olisi kasvaessaan paikka, jossa voisi aina käydä etsimässä Suomessa valmistettua vaihtoehtoa ulkomaalaisen tilalle. Ottaa tietysti aikaa, että valikoimamme kasvaa aidosti riittävän laajaksi, jotta tämä tavoite täysin toteutuisi. Sen eteen tehdään joka päivä töitä ja jokainen meiltä tehty ostos auttaa vähän lähemmäksi tuota tavoitetta.

Olemme joka päivä tekemisissä suomalaisten tuotteiden kanssa, joten uskoisin, että pystymme antamaan jo nyt vaihtoehdon hyvinkin monessa tuoteryhmässä, vaikka tuotteita ei omista valikoimistamme löytyisikään. Autamme enemmän kuin mielellämme Suomessa valmistettujen tuotteiden löytämisessä. Jos ulkomaalaisten tuotteiden ostaminen harmittaa, niin laita meille viestiä. Yritämme löytää sinulle suomalaisen vaihtoehdon! Jos sellaista ei löydy, niin murjotetaan sitten ainakin yhdessä.

Mainio lahjatavarakauppa

Lahjojen hankkiminen Maammekaupasta on mahtava tilaisuus tehdä suomalainen arvovalinta. Esimerkiksi joululahjoihin Suomessa käytetään keskimäärin yli 300 euroa vuodessa henkilöä kohden. Ikävän suuri osuus tästä rahasta taitaa valua jonnekin kauas rajojemme ulkopuolelle. Miten monta uutta työpaikkaa maahamme syntyisikään, jos kaikki Suomessa annetut joululahjat olisivat Suomessa valmistettuja tuotteita tai Suomessa tuotettuja palveluja? Asialla olisi varmasti melkoisen suuri yhteiskunnallinen merkitys.

Eikä Suomessa valmistetun lahjan arvo ole tietenkään pelkästään ylevässä ajatuksessa. Onhan myös erittäin mukava antaa ja saada laadukas ja varmasti eettisesti kotimaassa valmistettu tuote tai palvelu.

Olen joskus aikaisemminkin kirjoittanut siitä, miten minua harmittaa, että joulun aikaan kaupat ovat täynnä niin sanottuja joulun hittilahjoja. Ne ovat tyrkyllä niille, jotka eivät keksi sille viimeiselle vielä ilman lahjaa olevalle sukulaiselle, ystävälle tai vaikka naapurille sopivaa lahjaa.

Nämä ”hittilahjat” ovat tietysti sitä kaikista pahinta krääsää, mitä kukaan ei halua ja jonka valmistuksessa on poljettu melkein kaikkia mahdollisia yleisesti oikeina pitämiämme arvoja. Mitä jos tänä vuonna korvattaisiin kaikki nämä lahjat vaikka Maammekaupan lahjakortilla? Samalla menisi lahjasta myös pieni osuus lahjoituksena Hyvä Joulumieli -kampanjaan ja sitä kautta jouluruoan järjestämiseen maamme vähävaraisille lapsiperheille.

Koti Laitilassa ja hyvin palveleva kauppias

Maammekaupan kauppias esittelyMaammekaupassa tiedät kuka on vastuussa, kun joku asia menee pieleen tai kun asiat sujuvat. Se olen minä! Olen pyrkinyt myös kertomaan mahdollisimman avoimesti tavoitteistani kauppamme suhteen.

Tietysti kauppiaalla täytyy olla aina mottona ”kauppa se on joka kannattaa ja voitolla eletään”, mutta haluan myös, että Maammekauppa voisi olla hyvä juttu ihan kaikille. Suomalaisille valmistajille, yhteiskunnalle ja tietysti asiakkaillemme. Haluan, että meiltä saa aina hyvää palvelua! Jos sitä ei jostain syystä saa, olen epäonnistunut pahasti.

Vaikka mitä tapahtuisi, minulla itselläni on aina koti Laitilassa. Sama juttu koskee myös Maammekauppaa ja edustamaani yritystä Suosiva Oy:tä. Täällä samalla alueella teemme lujasti töitä, kuten esi-isäni niin monta sukupolvea ennen minua. Tekemäni työ on taatusti täysin erilaista kuin heillä, mutta laitilalaisuus antaa juuret ja kasvupohjan tälle kaikelle edellä kuvatulle. (lisää aiheesta voi lukea TÄÄLLÄ)

Ai niin. Ostoksille pääset kätevimmin TÄSTÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee