Marja Entrich luonnonkosmetiikka

Marja Entrich – Luonnonkosmetiikan edelläkävijä

Pakko myöntää, että en ole mikään maailman suurin asiantuntija, kun puhutaan kosmetiikasta. Mutta voin ehkä vielä tulla sellaiseksi. Alku on ainakin ollut lupaava. Maammekaupan ehdottomiin laatutuotteisiin lukeutuvat Marja Entrich luonnonkosmetiikkatuotteet, joihin olen päässyt viimeisten viikkojen aikana ottamaan tuntumaa niin itse kuin myös asiakkaideni kautta.

Marja Entrich oli aikaansa edellä, sillä jo 1940-luvulla hän väitti, että ihmisen iho hyväksyy luonnon raaka-aineista tehdyt voiteet kemiallisesti valmistettuja voiteita paremmin. Oltuaan kahdeksan vuotta johtajana kosmetiikkayritys Rubinsteinilla, hän perusti oman kauneushoitolan Tukholmaan. Hoitolalla oli asiakkaita ympäri Eurooppaa ja se tuli tunnetuksi omatekoisista voiteista ja loistavista tuloksistaan ihon hoidossa. Entrich uskoi luonnontuotteista kehittämiensä voiteiden voimaan ja perusti oman laboratorion, joka keskittyi kehittämään sataprosenttisesti kasvipohjaisia kosmetiikkatuotteita. Tänä päivänä edelleen samoihin oppeihin uskova laboratorio ja tuotantolaitos sijaitsevat Helsingissä.

Marja Entrich tuotteiden positiiviset vaikutukset

Suurin vaikutus omaan elämääni Marja Entrich tuotteilla on ollut sitä kautta, että isän ja tyttären iltapesun jälkeiset rasvaushetket muuttuivat kuin taikaiskusta hauskoiksi yhteisiksi tapahtumiksi, kun otimme käyttöön tuotemerkin lasten kosteusvoiteen. Nyt pieni lapsi haluaa itse myös laittaa miellyttävän ja ennen kaikkea luonnollisen tuoksuista voidetta itseensä ja samalla hän opastaa minulle mistä vielä voidetta puuttuu. Samaan aikaan myös lapsen iho on paremmassa kunnossa kuin koskaan ennen.

Toinen mukava asia, jonka Marja Entrich on elämääni tuonut, ovat ne monet positiiviset palautteet, joita olen asiakkailta tuotteista saanut. Se jos mikä on saanut minut itsenikin uskomaan tuotteiden voimaan, vaikka vähän epäileväksi luonteeksi itseni tunnistankin.

Tiedän, että yllättävän monet tuskailevat iho-ongelmien kanssa ja syyt näihin ongelmiin voivat olla hyvin moninaisia. Marja Entrich luonnonkosmetiikkasarja tarjoaa vaihtoehdon monenlaisiin iho-ongelmiin ja tietenkin aivan päivittäiseen oman kehon kauneuden ylläpitoon. Parasta tuotteissa on, että ne antavat iholle mahdollisuuden parantaa itse itseään.

Biologinen Marja Entrich luonnonkosmetiikka

Mitä sitten biologinen Marja Entrich-luonnonkosmetiikka tarkoittaa käytännössä? Tuotteet on valmistettu kasvipohjaisista, luomuviljellyistä raaka-aineista ja luonnon mineraaleista. Luomuviljeltyjen raaka-aineiden kasvatuksessa ei ole käytetty torjunta-aineita. Tuotteissa käytetyt öljyt ja rasvat prosessoidaan kylmäpuristamalla, minkä vuoksi raaka-aineiden vitamiinit, antioksidantit ja rasvahapot pysyvät tallessa.

Tuotteissa ei ole käytetty ollenkaan synteettisiä ainesosia, eikä maaöljyjä. Niissä ei myöskään ole kemiallisia väriaineita, tuoksuja tai säilöntäaineita. Tuotteissa ei ole eläinperäisiä ainesosia eikä niitä luonnollisestikaan ole testattu eläinkokeilla. Säilöntäaineena ja hajusteina käytetään luonnon omia ainesosia. Marja Entrichin Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevalla tehtaalla on eurooppalainen Ecocert-sertifikaatti, jonka vuoksi tuotantolaitosta valvotaan erittäin tiukkojen säännösten mukaisesti.

Biologinen luonnonkosmetiikka edistää ihon omaa toimintaa. Elävä tuote elävällä iholla aikaansaa kuulaan ja terveen ihon. Iho toimii niin kuin se on tarkoitettu toimimaan: Se poistaa itse kuonaa, edistää pintaverenkiertoa ja auttaa soluja uusiutumaan. Luonnonkosmetiikkaa voi hyvin verrata terveelliseen ruokaan. Jos syöt puhtaista, terveellisistä ja vähän prosessoiduista raaka-aineista valmistettua ruokaa, annat elimistöllesi mahdollisuuden toimia hyvin.

ME-tuotteita kannattaa kokeilla

Kannattaa ehdottomasti kokeilla Marja Entrich luonnonkosmetiikkatuotteita ainakin kerran. Tiedän, että osa tuotteista saattaa ensivilkaisulla vaikuttaa hieman arvokkaalta monien marketeissa myytävien tuotteiden rinnalla, mutta myös vaikutukset omaan hyvinvointiin saattavat olla yllättävän suuret. Yllätys saattaa myös olla melkoinen, kun huomaat, miten riittoisia tuotteet ovat, sillä paljon totuttua pienempi kertakäyttömäärä riittää. Tämä ei välttämättä päde lasten voiteeseen, jos käy niin, että lapsi rakastuu tuotteeseen…

 

Tutustu kotimaisiin Marja Entrich luonnonkosmetiikkatuotteisiin.

ight=”130″ frameborder=”0″ scrolling=”no”>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee