Maammekaupan kauppias

Maammekauppa avataan heinäkuussa

Moi,

Minä olen Jarkko, tuleva kauppiaanne. Maammekauppa.fi on heinäkuussa aukeava verkkotavaratalo, joka myy auetessaan, sekä aina sen jälkeenkin ainoastaan Suomessa valmistettuja tuotteita.

Jokaisen myymämme tuotteen valmistaminen on työllistänyt ainakin yhden suomalaisen ihmisen. Myymämme tuotteet eivät ole halpoja. Eivätkä ne ole kalliita. Lupaan kuitenkin, että ne ovat kaikki arvokkaita. Ne ovat suomalaista laatutyötä!

Puhuisin palturia, jos väittäisin, että Maammekauppa olisi auetessaan valtavan suuri kauppa. Sitä se ei ole. Tavoitteemme on kuitenkin, että Maammekaupasta tulee suuri ja että pystymme jatkuvasti kasvattamaan valikoimaamme hienoilla Suomessa valmistetuilla tuotteilla.

Alkusysäys Maammekaupan perustamiseen lähti omasta halustani muuttaa maailmaa edes vähän. Maailmassa on toki paljon muutettavaa, mutta yksi minua harmittanut epäkohta oli se, että Suomessa valmistettujen tuotteiden löytäminen oli paikoin todella hankalaa. Tuontitavaran paljoudessa ei oikein tuntunut olevan paikkaa, jossa Suomessa valmistettu tuote pääsisi esille ja jossa voisi olla varma tuotteiden alkuperästä.

Maammekauppa ei edusta missään nimessä pelkästään niitä tuotteita, joita meillä on myynnissä. Meille on aina voitto, jos saamme ohjattua asiakkaan ostamaan oikeasti kotimaisen tuotteen ulkomaalaisen tilalle, vaikka emme itse kyseistä tuotetta pystyisikään tarjoamaan. Tulemme jakamaan tietoa Suomessa valmistettavista tuotteista, tulemme esittelemään suomalaisia valmistajia ja ennen kaikkea tulemme palvelemaan asiakkaitamme, joille tuotteiden kotimainen alkuperä on tärkeä.

Hyppäämällä mukaan postituslistallemme ja tykkäämällä meistä Facebookissa pääset seuraamaan taatusti positiivista hyvän mielen kasvutarinaa. Tässä kasvutarinassa kasvavat sekä kauppa että sen kauppias.

Pysytään kuulolla!

 

Jarkko Knuutila

Kauppias, Maammekauppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee