Maammekauppa on auki

Maammekauppa on auki – Hip Hurraa!

Vihdoinkin Maammekauppa on auki ja voin kutsua teidät tutustumaan valikoimissamme oleviin Suomessa valmistettuihin tuotteisiin. Valikoimistamme löydät jo nyt kotimaisia tuotteita varsin monipuolisesti eri tarpeisiin.

Olemme koonneet käyttöönne myös oman vinkit-osaston, joka on tarkoitettu nopeaksi oikotieksi eritoten Suomessa valmistettua lahjaa etsiville. Maammekaupan vinkit on kuitenkin ajankohtaisesti päivittyvä osasto, joten sieltä voi löytyä jännittäviäkin tuotteita kauppiaan mielen oikkujen mukaan!

Näin kesän ja juhlakauden ollessa vielä päällä kannattaa harkita vakavasti myös Maammekaupan lahjakorttia. Ostaessasi lahjakortin lähetämme sinulle kirjepostina aivan oikean ja tyylikkään lahjakortin, joka on mukava antaa lahjan saajalle.

Nyt on hyvä aika tutustua rauhassa Maammekaupan valikoimaan. Otamme mielellämme myös vastaan palautetta. Hyvää, huonoa tai jotain siltä väliltä. Kaikki palaute auttaa meitä, kun lähdemme kehittämään nyt vielä uutuuden kankeaa kauppaamme suomalaisten tuotteiden kodiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee