Maammekaupan olemassaolon tarkoitus

Maammekaupan olemassaolon tarkoitus

Minua on viime päivinä pyydetty useampaan kertaan eri yhteyksissä kuvailemaan niitä syitä, jotka ovat johtaneet ajatukseen Maammekaupan perustamisesta. Mikä on se tarve, johon Maammekauppa vastaa? Kenelle se on tarkoitettu? Nämä kysymykset ovat täysin luonnollisia, koska monessa mielessä Maammekauppa ei ole auetessaan aivan tavallinen kauppa. Meillä on tarkoituksena olla jotain vähän enemmän. Jotain vähän erilaista.

Mitä tämä jotain vähän erilaista sitten tarkoittaa? Kuten jo aikaisemminkin olen kertonut haluamme olla paikka, josta voi käydä aina etsimässä Suomessa valmistettua vaihtoehtoa ulkomaalaisen tilalle. Siihen menee tietysti aikaa, että valikoimamme on niin suuri, että pystyisimme tarjoamaan omista valikoimistamme vaihtoehdon jokaiseen tarpeeseen. Mutta katselemalla Maammekaupassa ympärilleen voi löytää vastauksen muulla tavalla ja meiltä voi aina kysyä. Autamme mielellämme etsimisessä!

Se mitä Maammekauppa pystyy tarjoamaan jo heti alusta alkaen, on varmuus siitä, että jokainen myymämme tuote on valmistettu Suomessa. Ei välttämättä alusta loppuun ja sataprosenttisesti, mutta suurimmalta osaltaan kuitenkin. Haluamme myös kertoa tarkemmin, missä myymämme tuotteet valmistetaan. Niinpä tuotetiedoistamme löytyy useimmiten tuotteen valmistuspaikkakunta, joskus jopa valmistuskylä.

Maammekauppa haluaa myös olla omalta osaltaan synnyttämässä keskustelua Suomessa valmistamisen tärkeydestä. Esittelemme Suomessa tuotteensa valmistavia yrityksiä ja ihmisiä kotimaisten tuotteiden takana. Maammekaupan pyrkimyksenä on saada omalla panoksellaan tasoitettua edes vähän tietä niille uusille ja vanhoille yrittäjille, jotka pitävät edelleen tärkeänä valmistuksen säilyttämistä Suomessa. Haluamme olla osana sitä positiivista kierrettä, joka on mahdollista synnyttää, kun kaikki ostamme edes vähän enemmän kotimaassa valmistettuja tuotteita.

Mielestämme ei ole kuitenkaan mitään aihetta synnyttää vastakkainasettelua Suomessa valmistettujen ja Suomessa suunniteltujen tuotteiden välille. Molemmilla on oma arvonsa!

Uskon kuitenkin, että Suomessa on suuri joukko ihmisiä, jotka ajattelevat edelleen niin, että kotimainen tuote on nimenomaan valmistettu Suomessa. Uskon myös, että Suomesta löytyy paljon ihmisiä, joilla on aito halu suosia ostopäätöksissään Suomessa valmistettuja tuotteita. Maammekauppa haluaa auttaa juuri heitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee