Maammekaupan ensiaskeleet

Maammekaupan ensiaskeleet

Tänään on 13.7.2017 ja elämme vuotta 2017. Tämä siis tiedoksi kaikille ansaitusta kesälomastaan nauttiville. Ensi viikolla tähän aikaan Maammekaupan ensiaskeleet on jo onnellisesti otettu, kauppa on avattu ja viimeinenkin salaperäisyyden huntu on hälvennyt kaupan ympäriltä.

Tulemme kertomaan Maammekaupan aukeamisesta ensimmäisenä lupaustemme mukaisesti uutiskirjeemme tilaajille. Samassa yhteydessä nuo uskalikot saavat myös heille lupaamamme alennuskoodit, tai kuponkikoodit, kuten me Maammekaupassa niitä kutsumme. Tähän ryhmään ehtii vielä liittyä komeasti mukaan!

No, ei Maammekaupan avaamisesta kuuleminen jää tietenkään pelkästään uutiskirjeen tilaajien yksinoikeudeksi. Tarkoitus on, että tämä kello kilkattaa mahdollisimman kauas. Henkilökohtaisesti olisin tietysti hyvin iloinen, jos mahdollisimman moni vinkkaisi kaverillekin, mitä me olemme rakentaneet ja mistä kannattaa jatkossa käydä etsimässä suomalaisia tuotteita tai tietoa niistä.

Kuten olen jo tainnut aiemminkin mainita Maammekaupan kasvu ja oikeastaan koko tarina vasta alkaa kaupan avaamisesta. Tämän vuoksi kuulisimme hyvin mielellämme mahdollisimman paljon palautetta kaupastamme heti sen auettua. Mikä toimii? Mikä ei toimi? Mitä puuttuu ja mitä on liikaa? Erityisen mielellämme haluaisimme kuulla, miten haluaisit sinua suomalaista tavaraa etsivänä asiakkaanamme palveltavan.

Jännitetään yhdessä jo ensi viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee