Kauppiaan elämää - Tulipaloja, mielen roihua ja uusia juttuja

Kauppiaan elämää – Tulipaloja, mielen roihua ja uusia juttuja

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet oikeaa tunteiden vuoristorataa. Siis Linnanmäen jarrumiestä olisi välillä tarvittu oikeasti!

Jos käsitellään ensin nopeasti pois alta ne ikävät asiat. Edellisen viikon lauantaina minulla oli hyvä aikomus tyttären nukkumaan menon jälkeen rentoutua hetki. Menin kuitenkin vielä ennen sohvalle lysähtämistä tekemään pari pikku juttua koneelle…

Ja tosiaan mikään ei kaupan hallinnassa toiminutkaan. Laitoin hätäpäissäni viestiä vähän joka suuntaan. Karpon ja presidentin jätin vielä tässä kohtaa rauhaan. Jotain oli mennyt pahasti rikki ja vähitellen alkoi itsellekin valjeta, että tämä homma ei nyt illan aikana selviäkään.

Alkuviikosta kauppa saatiin vielä hetkeksi auki, mutta kun tilanne uusiutui välittömästi päädyin nopeasti siihen ratkaisuun, että Maammekauppa siirtyy kokonaan toisille palvelimille. Varsinainen vika ei tosin ollut palvelimilla, mutta katsoin, että nyt tarvitaan toisenlaista tukea. Sormi oli itsellä niin syvällä suussa.

Tästä lähtien kauppa on toiminut hitaan varmasti. Laitetaan pääpainoa sanalle HIDAS, sillä varsinainen vika ei ole vielä korjaantunut. Mahdolliset vian aiheuttajat on kyllä saatu jo rajattua melko hyvin, joten eiköhän tästä pian jo päästä voiton puolelle.

No, se siitä. Verkkokauppias ilman toimivaa verkkokauppaa on tietysti ehkä vähän turha kaveri, mutta paljon on vireillä positiivistakin. Ensimmäisenä voisin mainita blogissa pari viikkoa sitten julkaistun listan Suomessa tuotteensa valmistavista naistenvaatemerkeistä. Se on saanut todella mukavan vastaanoton ja toivottavasti saan ensi viikolla valmiiksi ja julkaistua seuraavan listauksen. Toivon todella, että edes joku saa listauksista ahaa-elämyksen ja löytää itselleen Suomessa valmistetun tuotteen ulkomaalaisen tilalle.

Ensi viikko on muutenkin meille kiireinen ja vähän erikoinen, sillä alamme tosissaan valmistautua Maammekaupan ensimmäisen Pop up -myymälän avaamiseen. Joo o, totta se on! Jännittää, pelottaa ja vähän hirvittää, että miten siinä käy, mutta sellainen nyt tosiaan laitetaan pystyyn. Tarkempaa lisätietoa siitä ensi viikolla!

Koko alkuvuosi on puuhattu uusia tuotteita kaupan valikoimaan ja joukkoon alkaa pikku hiljaa tulla myös vähän erikoisempaakin seurakuntaa. Tänään lisättiin ensimmäinen runoilija/taiteilija Heli Laaksosen taidejuliste ja aivan lähitulevaisuudessa luvassa on muutakin totutusta linjasta poikkeavaa. Toivottavasti ollaan oikealla tiellä.

Sellaisia kuulumisia tällä kertaa. Toivottavasti meillä on pian käsissä maailman nopein verkkokauppa ja siellä asioiminen saadaan mukavaksi ja jouhevaksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee