Kauppiaan elämää - tule suomalainen joulu

Kauppiaan elämää – Tule suomalainen joulu

Kirjoittelin kolmisen viikkoa sitten siitä, miten ollaan kovaa vauhtia syöksymässä sesonkiputkeen, joka huipentuu jouluun. Kovaa on tosiaan menty. Jopa tukka putkella tai tuli siellä kuuluisan hännän alla. Mutta hauskaa on ollut!

On ollut mahtavaa huomata, miten monet ovat löytäneet kauppamme. En tiedä olenko taipuvainen hätiköityihin johtopäätöksiin, mutta minä otan ainakin jo pelkästään joulukuun kävijämäärän viestinä siitä, että vain Suomessa valmistettuja tuotteita myyvälle verkkokaupalle on kuin onkin maassamme tarvetta. Veikkaisin, että tästä saatu lisäitseluottamuspilleri kantaa pitkälle ensi vuoteen. Suomi on muuten silloin 101-vuotias…

Tähänastinen joulukauppa on antanut muutaman hyvin selkeän viestin siitä, mihin suuntaan Maammekauppaa kannattaa lähteä kehittämään. Niiden osalta hanskat laitetaan kauniisiin käsiin heti uudenvuoden juhlien jälkeen.

Mutta eipä mennä asioiden edelle. Jouluun on tosiaan pitkälti yli viikko aikaa ja varmasti monella on vielä joululahjat hankkimatta. Voisikohan ne olla kotimaisia ja tuossa meidän hyllyssämme? Kannattaa ainakin kurkata…

Monet ovat muuten jo ennättäneet kysyä, että vieläkö tilaukset ehtivät jouluksi perille. Kyllä ehtivät. Matkahuolto itse asiassa lupaa toimittaa 20.12. mennessä heille toimitetut paketit jouluksi noutopisteisiin. Meiltä varastossa olevat tavarat lähtevät samana päivänä eteenpäin, joten aikaa on. Tilata voi toki hetikin, mutta tämä vain tiedoksi niille, jotka haluavat kokeilla rajoja.

Ensi viikon torstaina ja perjantaina toimitamme sitten tietysti vielä tänne Laitilan alueelle. Mietiskelinkin tuossa päissäni, että pitäisikö luvata oikein ilmaisella kotiin kuljetuksella… Tonttulakki päähän ja kierrokselle. Kuka kannattaa ajatusta?

Suomessa valmistetuilla lahjoilla ja joulutuotteilla teet joulusta vähän suomalaisemman. Näin ainakin uskon. Nähdään kaupalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee