Kotimaiset joululahjavinkkimme

Joululahjavinkkimme suomalaisia tuotteita suosiville

Olen kirjoittanut aikaisemminkin lahjan merkityksestä niin lahjan saajalle kuin sen antajallekin. Joulu jos mikä on hyvin yleisesti antamisen aikaa. Laittaahan suomalainen keskimäärin yli 300 euroa joululahjoihin. Kaiken kaikkiaan on siis kansantaloudellisesti erittäin merkityksellistä, miten tämä kokonaisuudessaan satojen miljoonien eurojen potti käytetään.

Toinen puoli asialla on, että harva oikeasti haluaa saada lahjaksi rihkamaa. Minä en ainakaan halua, vaikka se ajatus tietysti aina tärkein onkin.

Tehdäänpäs siis tänä jouluna niin, että ostetaan joululahjoiksi vain suomalaisia tuotteita tai palveluja. Jätetään kiinalainen hilavitkutin tai rätti hyllylle ja ostetaan sille kuuluisalle naapurin Ritvalle suomalainen laatutuote tai vaikka lahjakortti sen mukavan naapurin tytön jalkahoitolaan.

Meiltä ei ainakaan toistaiseksi jalkahoitoa saa tilattua, mutta oma lahjakortti on meilläkin. Sillä saa lahjansaaja valita ainoastaan Suomessa valmistettuja tuotteita. Se on siis ihka ensimmäinen joululahjavinkkimme omasta valikoimastamme.

Maammekaupan lahjakortti

Muita lahjaideoita alkaa sadella sitten seuraavaksi. Pitäkääs siis hatustanne kiinni tai laittakaa kypärä päähän!

 

Joulun pehmeät paketit

Muistelisin, että lapsena jouluna saadut pehmeät paketit eivät välttämättä ihan heti lämmittäneet mieltä aivan niin paljon kuin ne kovat paketit. Kun ikää on tullut lisää, on mieli alkanut selvästi muuttua. Pehmeästä paketista kuoriutuva oikeasti laadukas suomalainen tuote toimii varmasti lähes kaikille. Kokosimme yhteen pehmeään pakettiin sopivia tuotteita sillä ajatuksella, että niiden joukosta saattaisi löytyä hyvä lahja niin rakkaalle puolisolle, lähisukulaiselle ja ystävälle kuin hyvän päivän tutullekin. Pehmeisiin paketteihin pääsee kiinni tästä.

 

Joululahjakorut

Koru on varma ja rohkeasti sanottuna jopa helppo lahjaidea koruista pitäville. Itse olen tosin aikanaan joutunut käymään palauttamassa entiselle tyttöystävälle joululahjaksi hankkimani korun. Nyt tämä nykyinen vaimoni oli sitten jo sitä mieltä, että vastaava koru saattaisi jo maistua. Nämä ovat aina näitä. Joululahjakoruihin voit tutustua täällä.

 

Joululahjapuukot

Puukko on lahjana toimiva tietysti hyvin rajatulle ryhmälle, mutta puukkojen ystäville ja paljon puukkoa käyttäville hyvä suomalainen puukko on varmasti mieluinen lahja. Ja kuuluhan puukko aika vahvana osana perinteiseen suomalaiseen elämän menoon. Joululahjapuukkoihimme otimme mukaan selkeästi koristeelliset lahjapuukot sekä aivan puukkojen aatelia olevat käyttöpuukot. Tästä puukkoihin.

 

Joululahjat lapsille

No lapsillehan se joulu on aina kaikkein mieluisin, vaikka taitaa olla myös niin, että moni vanhempi pitää juuri ikimuistoisen joulun tekemisestä lapsille. Vai olenko aivan väärässä? Lapsille joulupukin odottelu on vuoden kutkuttavinta aikaa. Tässä olisi Suomessa valmistettuja tuotteita sinne pukin säkkiin laitettavaksi. Osa pehmeän paketin tuotteista saattaisi sopia hyvin jo pikkujouluaikaan…

 

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa joulupakettiin

Luonnonkosmetiikka on siitä helppo ja hyvä lahjaidea, että jokainen sitä varmasti tarvitsee. Eli laadukas suomalainen kosmetiikka sopii lahjana hyvin niille, jotka kosmetiikkatuotteita käyttävät paljon ja säännöllisesti sekä luonnollisesti myös niille, joiden ihon hoidon aktiivisuus kaipaa pientä takapuolelle potkimista. Meiltä löytyy huippulaadukkaita tuotteita myös miehille sekä aivan pienimmille lapsille. Joululahjavinkkeihimme valitut kosmetiikkatuotteet löytyvät täältä.

 

Lahjavinkit naiselle ja miehelle

Mitä olen ympäröivää kehitystä seurannut saattaisi olla järkevämpää antaa lahjavinkkejä ainoastaan henkilöille, mutta tässä on suomalaisia lahjoja nyt kuitenkin vielä naisille ja miehille erikseen. Toivottavasti kukaan ei pahastu. Tässä linkit: lahjaksi naiselle ja lahjaksi miehelle.

 

Suomalaiset tuotteet jouluiseen kodin sisustukseen ja joulusaunaan

Monelle jouluisen tunnelman tekeminen omaan kotiin on se kaikkein tärkein juttu joulussa. Tämän vuoksi laitoimme erikseen näytille jouluhenkisiä kodin sisustuksen tuotteita. Ne löytyvät tämän linkin takaa.

Joulusauna on ainakin itselleni yksi joulun ehdottomista kohokohdista. Tästä syystä halusin koota erikseen yhteen paikkaan niitä suomalaisia tuotteita, jolla jouluisesta saunomishetkestä saattaisi tulla vielä vähän mukavampi kokemus. Nuo tuotteet löytyvät täältä.

 

Sitten ei muuta, kuin hyvää joulun odotusta kaikille!

Olkaa kiltisti ja ostakaa hyviä joululahjoja toisillenne! Kaikki joululahjavinkkimme yhdellä kertaa löytyvät tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee