Maammekaupan isänpäivälahjavinkit

5 isänpäivälahjavinkkiä

Me isät olemme kovia jätkiä. Me olemme toisinaan myös ihanan herkkiä. Me emme kaikki välttämättä osaa sitä aina parhaalla tavalla näyttää, mutta olemme lähes aina aivan sanoin kuvailemattoman ylpeitä lapsistamme. Joskus kuitenkin jopa näytämme kätketyn ylpeytemme niin läpinäkyvästi, että se on hellyttävää.

Me isät olemme kaikki isiä omalla tavallamme. Me olemme suuria persoonia ja haluamme, että lapsemmekin kasvavat sellaisiksi. Omanlaisiksiin.

Kerran vuodessa on isänpäivä. Siis vain kerran vuodessa. Silloin me isät nautiskelemme saavutuksistamme ja olemme iloisia saamastamme huomiosta. Silloin todennäköisesti me vähän nuoremmat isät saamme lapseltamme jonkin mielettömän upean itse valmistetun lahjan.

Isän lahjominen varmasti muuttaa muotoaan ajan myötä. Ja saattaapa olla, että lahjalla huomioitavia isiä tulee elämään myös lisää. Oma luovuus ja käsityötaito saattavat vähän vanhempana kohdistua johonkin muuhun kuin isälle annettavan lahjan tekemiseen.

Kokosimme sinulle isänpäivälahjavinkkejä siltä varalta, että haluat muistaa tänä vuonna isää jonkun toisen suomalaisen lähes yhtä suurella rakkaudella valmistamalla lahjalla. Isä arvostaa varmasti Suomessa valmistettua laatua!

 

1. Isälle suomalaiset vaatteet ja asusteet

Nousu verkkapuku

Suomalainen mies on viime vuosina jäänyt hieman paitsioon, mitä tulee kotimaisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Liian monet suomalaiset merkit ovat hävinneet. Ei kuitenkaan hätää. Meillä on vinkata muutamia sitäkin hienompia isänpäivälahjaideoita miesten pukeutumisen puolelta.

Miten olisi täysin Suomessa valmistettu T-paita, jossa komeilee suomalaisen olympiasankarin kuva? Entä täysin Suomessa ja lähes kokonaan suomalaisista materiaaleista valmistetut ”oikeat” verkkarit? Puuttuuko isältä kunnon vyö? Olisiko aika vaihtaa kaulahuivi uuteen?

Tällaisia ehdotuksia meillä olisi tarjolla: Vinkkeihin

 

2. Kun isä juhlii, on koru suomalainen

Damastikoru suomi 100 kalvosinnapit

Pitääkö isä koruista? Yksi helppo lahjaidea miehelle on suomalainen laadukas ja uniikki koru. Lahjaidea, joka tänä vuonna kannattaa ehdottomasti laittaa korvan taakse, ovat Damastikorun tyylikkäät Suomi100 miesten juhlakorut. Muitakin vaihtoehtoja meiltä toki löytyy.

Tästä pääsee tutustumaan koruvinkkeihimme: Vinkkeihin

 

3. Isä arvostaa Suomessa valmistettuja veitsiä ja puukkoja

Marttiini Lumikide vuosipuukko 2017

Puukko ja veitsi ovat kuuluneet hyvin perinteisesti suomalaisen miehen käteen. Kokosimme samalle sivulle kattavan valikoiman hienoja keittiöveitsiä sekä lahja- ja peruspuukkoja. Harrastaako isä luonnossa liikkumista, ruoanlaittoa vai molempia?

Tästä listasta löytyy varmasti varteenotettava vaihtoehto: Vinkkeihin

 

4. Isälle suomalaista luonnonkosmetiikka

Marja Entrich miesten sarja

Haluaako isä pitää itsestään ja ihostaan huolta? Entä haluaisitko sinä pitää isästä huolta? No, ehkä vähän liian TV-shop tyylisiä kysymyksiä, mutta siihen tarkoitukseen mainio lahjaidea on suomalainen puhdas ja kemikaaliton luonnonkosmetiikka.

Perinteikkäässä Marja Entrich-tuotesarjassa on omat tuotteensa myös miehille. Ne ovat kyllä mahtavan laadukkaita tuotteita. Riskinä on, että tämä isänpäivälahja jättää isän koukkuun!

Ehdotuksemme isän ihon hoitoon: Vinkkeihin

 

5. Isän kylpy- ja saunahetket kruunaa kotimaiset kylpytekstiilit

Jokipiin Pellava Sataraita sauna

En tiedä voisiko sanoa, että Suomessa valmistetun pellavaisen kylpytekstiilin hommaaminen isälle lahjaksi on jotenkin varman päälle pelaamista, mutta turvallinen valinta se ainakin olisi. Jokainen isä varmasti saunoo ja kylpee mielellään ja kun kylpytekstiili on laadukas, se kyllä tuo oman lisäarvonsa kylpyhetkeen.

Valitsimme vinkkeihin tuotteita, jotka ovat toisaalta erittäin toimivia käytännössä, mutta myös kuosiltaan ja designiltaan sellaisia, että erityisesti isät niistä saattaisivat pitää.

Käypä katsomassa löydätkö isän tulevan suosikin: Vinkkeihin

 

Jokerina: Pientä kivaa isälle

Aina pitää jättää jokerikortti hihaan. Kokosimme edellä listattujen lisäksi sekalaisen valikoiman tuotteita, jotka saattaisivat isää miellyttää. On joukossa myös muutama aikamoinen tärppikin.

Pientä kivaa isälle löytyy täältä: Vinkkeihin

Toivottavasti pystyin olemaan avuksi. Mukavia hetkiä kaikille isille ja isää isänpäivänä muistaville!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee