Dactical®

Dactical® reppujen taustalla olevan Konttuuret Oy:n juuret juontavat vuoteen 2007, mutta laukkujen valmistuttaminen ja myynti aloitettiin vuonna 2016. Dactical®-tuotteiden osalta tärkeimpiä merkkipaaluja ovat tähän asti olleet laukkujen tuotekehityksen aloittaminen vuonna 2015 ja myynnin aloittaminen vuonna 2016. Vuonna 2017 Dactical® Zero -reppu sai 100 hyvää Suomesta -tunnuksen.

Dacticalin taustalla olevat ihmiset ovat erityisen ylpeitä perheyrityksensä kestävistä ja laadukkaista tuotteista, jotka pystytään valmistamaan kotimaassa. Tärkeimpinä arvoina yrityksessä pidetään kotimaisuutta, kestävyyttä, laatua ja helppoa arkea.

Suomalaisuus ja Suomessa valmistaminen ovat yrityksen koko toiminnan kulmakivi. Kaikki mahdollinen työ teetetään Suomessa. Yrityksessä halutaan, että yritys ja tuotteet muistetaan suomalaisuudesta, asiakaslähtöisyydestä ja korkeasta laadusta.

Dactical®-tuotteet suunnitellaan, kehitetään, valmistetaan ja testataan Suomessa. Asiakaskohderyhmiä kuunnellaan tarkasti tuotteiden suunnittelussa ja kehittämisessä. Tuotteet valmistetaan Loimaalla, kangasmerkit Kauhavalla ja tuotetagit Helsingissä.