Tuoteryhmät

Naisten tunikat

Ihanat, kotimaiset naisten tunikat. Vaatteet, joita aina tarvitaan. Me Mammekaupassa haluamme tarjota suomalaiselle naiselle mahdollisuuden pukeutua tyylikkäästi, mukavasti ja värikkäästi. Kotimaiset naisten tunikat ovat oiva ratkaisu tähän tarpeeseen.

Naisten tunikat ovat ennen kaikkea mukavia vaatteita ja niiden käyttömukavuutta lisää helppo yhdisteltävyys moneen pukeutumistarpeeseen. Sama vaate voikin olla sekä juhlatunikasi että arkitunikasi riippuen siitä, mitä muuta puet yhdessä sen kanssa.

Tunikavalikoimastamme löytyvät tällä hetkellä neljä maanmainiota Suomessa tuotteensa valmistavaa tuotemerkkiä eli PaaPii Design, ehta, Kanto Design ja Muotitorppa.

PaaPiilla on kolme tunikamallia eli Heija, Sumu ja Kannel. Heija on malliltaan rinnan kohdalta tyköistuva ja vyötäröltä levenevä. Sivuilla Heijassa on kolmionmalliset kappaleet ja edestä se on lyhyempi. Sumu puolestaan on malliltaan A-linjainen ja se ulottuu lantion alapuolelle. Kannel on PaaPiin uutuusmalli, joka on suunniteltu vastaamaan kolmeen yleiseen toiveeseen: Siinä on edellä mainittuja malleja pienempi kaula-aukko, se on mitoitukseltaan hieman reilumpi ja siitä löytyy kauniit ja käytännölliset pisaramallin taskut. Kaikissa malleissa on pitkät hihat. PaaPiin trikookangas on 95 % luomupuuvillaa ja 5 % elastaania

ehta. -tunikamalleja meiltä löytyy Bertta, Rento ja Noora. Bertta on perustunika, joka on suunniteltu korostamaan ja piilottamaan. Malli on yläosastaan istuva ja helmaan vyötäröltä levenevä. Rentomallista löytyy sivuilta kiristysnyörit, joten sitä voi pitää puseromaisena tai suorana oversize paitana. Noora on pitkänmallinen laatikkotunika, joka on mitoitukseltaan mukavan reilu. Kaikissa ehta. vaatteissa on taskut, jotka on tarkoitettu käytettäviksi.

Kanto Designin Sopiva tunika on malliltaan suora ja sen takahelma on hieman etuhelmaa pidempi. Kauniisti kaartuvat sivuhalkiot antavat tunikalle sopivaa keveyttä.

Muotitorpan tunikat valmistetaan nahalta näyttävästä konepestävästä kankaasta. Muotitorpan on kaksi tunikamallia. Hihaton ja reilumpaa mitoitusta oleva frillahihainen.