PaaPii Design naistenvaate uutuudet

PaaPii Design naisten talviuutuudet 2022

PaaPii Designin syksyn ja talven 2022 naistenvaateuutuudet on nyt julkaistu!

PaaPiin uusi naisten talvimallisto tuo mukanaan ennennäkemättömiä värejä ja odotettuja lisäyksiä kuosiperheeseen! Tämän syksyn uutuusvärit ovat Varjo, Syvänne sekä Punajuuri. Aivan uutena kuosina nähdään Ruusu ja paluun tekevät Korppi, Vuodenajat, Leafs sekä Sato.

Uudessa vuodenajassa piilee aina jotakin ainutlaatuista. Jotain höyhenen keveää ja suloisen kaunista. Taivaalla ylväästi kaartavat linnut, rauhoittavat värit, ruusujen terälehdet sekä muut luonnonkaikkeuden yksityiskohdat saavat pysähtymään ja nauttimaan ohikiitävästä hetkestä.

Malliston vaatemalleja ovat aina mukava trikootunika Sumu, näyttävä collegemekko Routa, rennon mallinen collegetunika Polku, jokapäiväinen käyttöpaita Aava sekä korkealla hupuksi kääntyvällä kauluksellaan hurmaava huppari Halla.

PaaPiin syksyn 2022 naisten syysvaatemallisto on nimeltään Ei sadetta, ei kukkia. Uusi mallisto on täynnä toinen toistaan upeampia ja puhuttelevampia värejä unohtamatta tietenkään luonnon antimia sekä tunnelmallista sateenropinaa, jonka tahdissa tekee mieli aivan tanssahdella.

Pysähdy hetkeksi ja hengitä syvään. Raikas sateen jälkeinen ilma virtaa ikkunasta – aivan kuin se toisi mukanaan uutta intoa ja inspiraatiota. PaaPiin uutuusmallistoon kuuluu neljä kaunista kuosia, jotka henkivät uuden vuodenajan tuomaa inspiraatiota, tunnelmaa sekä väriloistoa. Kuosit ovat nimeltään: Aubergiini, Flow, Sade sekä Auringonkukka.

Malliston vaatemalleja ovat mukava taskullinen tunika Kannel, hauskoilla helmoillaan sykähdyttävä tunika Heija, näyttävä ja käytännöllinen mekko Sini, mukava collegepaita Louna sekä paljon toivotulla v-pääntiellä varustettu rennon mallinen trikoopaita Maini.

Kaikki vaatteet on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla Kokkolassa, PaaPiin omassa ompelimossa.

PaaPiin Talvimalliston 2022 uutuudet:

PaaPii Design naisten syysmallisto 2022

PaaPiin Syysmalliston 2022 uutuudet:

PaaPiin Syksyn 2022 Merinovillamallisto:

PaaPiin Talvimalliston esittely:

PaaPiin Syysmalliston esittely:

Jarkko ja Iina esittelevät PaaPiin Syysmallistoa: