PaaPii Design naistenvaate uutuudet

PaaPii Design Marja naistenvaatemallisto 2023 2

PaaPii Designin kevään 2023 naistenvaateuutuudet on nyt julkaistu!

PaaPiin uudet naisten kevätvaatemallistot MARJA, POHJOLA ja KIRJASTO on nyt julkaistu. Uusi Marja-mallisto vie meidät pohtimaan miten onni löytyy usein elämän pienistä yksityiskohdista. Joskus se voi löytyä mansikkamaalta ja toisena päivänä vaikka suurten vadelmapensaiden tai hyvän mustikka-apajan luota. Uuden malliston mekkoja, tunikoita ja paitoja koristavat nuo makeat herkut Polka, Jenkka ja Alvar.

Pohjola-mallisto saa voimansa Suomen taianomaisesta luonnosta: On kuukkeleita, jotka tuovat onnea Pohjolan retkeilijälle. On karhuja, jotka heräilevät talviunilta. On suopursuja, jotka ylväästi kasvavat soilla ja rämeillä. On hillaa, jolla voi koristella kakun. Hengitä syvään ja tunne ainutlaatuinen Pohjola.

PaaPiin Marja-mallisto

PaaPiin Pohjola ja Kirjasto -mallistot:

PaaPii Design naistenvaateuutuudet kevät 2023 Pohjola

PaaPiin Marja-uutuusmalliston pitkähihaisia vaatemalleja ovat mukava taskullinen tunika Kannel sekä rento collegepaita Louna. Lyhythihaisia malleja ovat Sointu mekko, Lyyra tunika sekä paidat Vuono ja Tuuli. Nyt voi siis jo luvan kanssa alkaa haaveilla lämpimämistä ilmoista.

Pohjola-malliston upean värikkäät kuosit ovat nimeltään: Kuukkeli, Cloudberry, Taiga ja Pohjolan portti. Malliston vaatemalleja ovat mukava taskullinen tunika Kannel, hauskoilla helmoillaan sykähdyttävä tunika Heija, aina yhtä tyylikäs tunika Sumu, ihanan monikäyttöinen huppari Halla, hauska collegetunika Polku, mukava collegepaita Louna sekä rennon mallinen trikoopaita Maini.

PaaPiin kevään 2023 aivan ensimmäinen pieni naisten vaatemallisto kantaa nimeä Kirjasto. Tämä kevään tuloa enteilevä pienmallisto pitää sisällään Kannel tunikoita ja Aava paitoja kahdessa väriyhdistelmässä.

Uutuuskuosi Kirjasto muistuttaa iloisen värikkäällä tavalla, että lukemattomat seikkailut ovat aivan nurkan takana. Odottamassa löytäjäänsä! Kannel tunika on A-linjainen kauniisti istuva tunika, jonka reilun kokoiset pisaran malliset sivutaskut ovat mukavan käytännöllinen yksityiskohta. Aava paita on malliltaan rento ja suoralinjainen. Kummassakin mallissa on hyvin maltillisen kokoinen pääntie.

Kevään ensimmäinen lastenvaatemallisto Kylä toi mukanaan kaksi hauskaa uutuutta naisille. Kissojen ystäviä hemmotellaan nyt mukavilla Louna collegepaidoilla ja Sumu tunikoilla, joita koristaa suloinen Viiru kissa.

Kaikki vaatteet on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla Kokkolassa, PaaPiin omassa ompelimossa.

PaaPiin Marja-malliston esittely:

PaaPiin Pohjola-malliston esittely:

PaaPiin Kirjasto-malliston esittely: