PaaPii Design naistenvaate uutuudet

PaaPii Design naisten talvimallisto 2021

PaaPii Designin syksyn ja talven 2021 naistenvaateuutuudet on nyt julkaistu!

PaaPiin naisten syksy vie rohkean kulkijan vehreille metsäpoluille marjamättäiden äärelle. On se aika, kun värit ovat kirkkaimmillaan ja kaikki tuoksuu mustikalta. Naisten syysmallisto on täynnä metsän henkeä ja murrettuja värejä. Ruska saapuu ja puut hehkuvat tuhansissa väreissä. Näitä samoja värejä löydät myös PaaPiin uudesta mallistosta. Tunnelmallinen tummanvihreä, syvä violetti ja pirskahteleva ruoste värittävät kotimaisia paitoja, tunikoita ja mekkoja.

Uusi mallisto huokuu mielenrauhaa ja positiivista energiaa luonnonhelmassa. Uusina kuoseina mallisto esittelee Puolukkapuun, Taigan sekä Ursan. Uusvanhoina kuoseina palaavat ihanat Palmikko ja Leafs.

Syysmallistosta löytyy kokonaan uutena mallina pitkähihainen Louna joustocollegepaita, joka on malliltaan suora ja mukavan väljä. Pääntien muotokaitale viimeistelee rennon tyylin.

Talvimallistossa uusina kuoseina esittäytyvät ihastuttavat Flora sekä Pihlaja. Uusvanhoina kuoseina palaavat rakastetut Mielikki, Rubus sekä Marjapuu. Talvimalliston malleja ovat Routa collegemekko, Halla collegehuppari, Polku collegetunika, Aava paita sekä Kannel tunika.

Kaikki PaaPiin vaatteet ovat ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla Kokkolassa, PaaPiin omassa ompelimossa.

P.S. Tutustu myös ihanaan joulumallistoon… ja yövaatteisiin

PaaPiin Talven 2021 uutuudet:

PaaPiin Talvimalliston esittely:

PaaPiin Syksyn 2021 uutuudet:

PaaPii Design naistenvaatemallisto syksy 2021

PaaPiin Syksyn 2021 merinovillamallisto: