PaaPii Design lastenvaate uutuudet

PaaPii Design lasten kesämallisto 2022

PaaPii Design lastenvaateuutuudet kevään ja kesän 2022 osalta on nyt julkaistu!

PaaPiin kevään ja kesän 2022 lastenvaatemallistot on nyt julki! Uudet mallistot huokuvat taas leikkisyyttä ja iloista mieltä.

Lasten kesämallisto on kuin ihana kesäloma, johon kuuluu seikkailua saaristossa, vehreän luonnon ihastelua ja voit miltei kuulla, kun kukat laulavat. Vedenalaiset asukkaat uiskentelevat innokkaasti etsien uusia leikkipaikkoja ja pienet kulkijat jäävät ihastelemaan veteen piirtyviä kuvioita. Silmät ja korvat tarkkana! Kesä on kohta täällä!

Malliston uutuuskuosit ovat nimeltään Ahven, Saaristo sekä Kukkakansa. Yllätyksenä saamme esitellä Teille nyt myös kaksi aivan riemastuttavaa naisten Lyyra tunikaa Saaristo ja Piilo kuoseilla.

Kevätmallistossa päristellään. Brum brum mopolla mennään mutkaista tietä ja mäkiä huristellaan ylös alas. Vikkelät sulkapukuiset vesilinnut ovat jo varhain lähteneet aamu-uinnille ja metsän pienet eläimet seuraavat tilannetta uteliaina. Samaan aikaan Siirillä riittää puuhaa puutarhassa: rakkautta ja ravintoa – siinäpä tärkeä resepti kasvun polulla. Hauskat kuosit kutsuvat mukaan jännittävään seikkailuun.

Kevätmalliston uutuuskuosit ovat nimeltään Huomenta, Mopot, Vesilinnut sekä Siirin sirkat. Yllätyksenä teille saamme esitellä nyt myös kaksi aivan riemastuttavaa naisten Heija tunikaa Huomenta-kuosilla.

Uusi mallisto kertoo PaaPiimaiseen tapaan tarinaa lapsekkaasta uteliaisuudesta ja huolettomuudesta. Kaikki vaatteet on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla Kokkolassa, PaaPiin omassa ompelimossa.

Tervetuloa tutustumaan uutuusmallistoon!

PaaPiin lasten kesämallisto 2022:

PaaPii Design lastenvaateuutuudet kevät 2022

PaaPiin lasten kevätmallisto 2022:

PaaPiin kesä- ja kevätmallistojen naistenvaateyllätykset 2022:

Täällä pääset tutustumaan muihin ihaniin PaaPii vaatteisiin!

Katso mallistojen videoesittelyt: