PaaPii Design lastenvaate uutuudet

PaaPii Design lastenvaateuutuudet talvi 2022

PaaPii Design lastenvaateuutuudet syksyn ja talven 2022 osalta on nyt julkaistu!

PaaPiin syksyn ja talven 2022 lastenvaatemallistot ovat nyt julki! Uudet mallistot huokuvat taas leikkisyyttä ja iloista mieltä.

Syksyiset mallistot kertovat PaaPiimaiseen tapaan tarinaa lapsekkaasta uteliaisuudesta ja huolettomuudesta. Kaikki vaatteet on ommeltu
rakkaudella ja aurinkoenergialla Kokkolassa, PaaPiin omassa ompelimossa.

PaaPiin talvimalliston kuoseista mukana on aivan ensi kertaa esittäytyviä tuttavuuksia sekä vanhoja tuttuja.  Uutuuskuoseissa seikkailee aina yhtä iloinen Myyry. Kuosit kantavat nimiä Myyrylä sekä Myyryn herukat. Muita malliston hauskoja kuoseja ovat Piilo ja Auringonkukka.

Syysmalliston uutuuskuosit kertovat tarinaa hauskasta puutarhajuhlasta. Mielikuvituksen avulla puutarha voi olla suuri seikkailu – täynnä värejä, muotoja, makuja ja tuoksuja. Uusi mallisto kerää ystävykset koolle nauttimaan uudesta ihanasta vuodenajasta. Veikeät kuosit ja pirskahteleva väriloisto tarjoavat elämyksen kaikille seikkailunmielisille.

Malliston ihanan leikkisät kuosit ovat nimeltään Puutarhajuhla, Omenaonni, Drill, Maja ja Siiri keinuu.

Tänä syksynä on tullut muutoksia myös lasten malliston kokoihin. Pienten ja isompien lasten mallistot ovat yhdistyneet ja tästä lähtien kaikkia uusia lasten vaatteita löytyy kokoina 86-140. Vauvanvaatteiden koot ovat pysyneet entisellään eli 56-86.

Yllätyksenä esittelemme teille nyt myös kaksi kertakaikkisen riemastuttavaa naisten Sumu tunikaa Siiri keinuu ja Omenaonni -kuoseilla. Tervetuloa tutustumaan uutuusmallistoon!

PaaPiin lasten talvimallisto 2022:

PaaPii Design lasten syysmallisto 2022

PaaPiin lasten syysmallisto 2022:

PaaPiin syysmalliston 2022 naistenvaateyllätykset:

Täällä pääset tutustumaan muihin ihaniin PaaPii vaatteisiin!

Katso talvimalliston videoesittely:

Katso syysmalliston videoesittely: