PaaPii Design lastenvaate uutuudet

PaaPii Design lastenvaatemallisto talvi 2021

PaaPii Design lastenvaateuutuudet syksyn ja talven 2021 osalta on nyt julkaistu!

PaaPiin Designin syksyn ja talven lastenvaatemallistot tuovat mukanaan vehreän metsän henkäyksen. 

PaaPiin syysmallistosta löydät positiivista energiaa ja metsän hehkuvaa rauhaa. Luonto ja eläimet odottavat kesän paahteen jäljiltä sekä haikeana että innokkaina syksyn saapumista. Iloisella metsäretkellä tapaat tarkasti kuulostelevan mesikämmenen, pohdiskelevista pöllöistä koostuvan Parlamentin, valtavan puolukkapuun sekä paljon muuta jännittävää ihmeteltävää.

Talvimallisto on puolestaan pullollaan uusia ja vanhoja tuttuja. Kymmenenvuotisen taipaleen yhdessä kulkeneet Siiri ja Myyry rakastavat toistensa seuraa, mutta ottavat ilolla uudet toverit vastaan. Suloinen pitkäkorvainen Elli pupu kaipaa ystävää, sillä se on hukannut häntänsä. Asialla eivät kuitenkaan ole olleet juonittelevat pörröhännät. Pesukarhut ovat kyllä vekkuleita veijareita, mutta Ellin häntää he eivät ole vieneet. 

Mallistot ovat täynnä PaaPii Designille ominaista uteliaisuutta ja leikkisyyttä sekä iloisia värejä.Luomupuuvillaiset vaatteet ommellaan rakkaudella ja aurinkoenergialla Kokkolassa, PaaPiin omassa ompelimossa.

Syysmalliston uusina ja uusvanhoina kuoseina iloa tuovat Ursa, Parlamentti, Puolukkapuu, Nuutti ja Tammi. Talvimalliston utuuskuoseina näemme puolestaan hassunkurisen Pesukarhun sekä pitkäkorvaisen Ellin. Varpujen koristelema Sammalpolku hurmaa maisemallaan ja kujeilemassa nähdään myös Siiri ja Myyry. Uutuusmallina esitellään collegepaita Alpi.

 

Kauniit värit ja mielikuvitukselliset hahmot saavat herkästi hymyn korviin. Tutustu PaaPii lastenvaatteisiin ja tilaa heti verkkokaupastamme tai tule käymään myymälässämme!

PaaPiin talvimallisto 2021:

PaaPii Design lastenvaateuutuudet syksy 2021

PaaPiin syysmallisto 2021:

Tutustu myös ihastuttavaan PaaPii 10v juhlamallistoon:

Täällä pääset tutustumaan muihin ihaniin PaaPii vaatteisiin!

Katso mallistojen videoesittelyt: