Tuoteryhmät

Koti ja sisustus

Koti on meille suomalaisille perinteisesti rakas paikka. Se on myös paikka, jossa vietämme paljon aikaa. Kaikki eivät ole oman elämänsä sisustussuunnittelijoita, mutta kodin viihtyisyyteen ja käytännöllisyyteen on kuitenkin mukava panostaa.

Sisustusesinevalikoimastamme löydät tyylikkäitä kynttilänjalkoja, maljakoita, pöytäkoristeita, sisustuskelloja sekä sisustustekstiileitä.

Laaja keittiötekstiilivalikoimamme sisältää puolestaan keittiöpyyhkeitä, pöytäliinoja sekä muita säväyttäviä keittiötekstiilejä, kuten essuja ja patalappuja.

Haluamme tarjota kotimaisen vaihtoehdon myös astioista ja muista keittiövälineistä. Valikoimastamme löydätkin lautaset, juomalasit, kahvikupit, sakset, kulhot ja tarjoiluastiat sekä aterimet ja ottimet.

Ruoanlaitto kuuluu suomalaiseen kotiin arkena sekä juhlana. Meiltä löydät Fiskarsin kotimaiset kattilat ja paistinpannut, Marttiinin ja Knivon keittiöveitset sekä Kustavin Savipajan padat ja uunivuoat.

Kylpy- ja saunatuotteet ovat tärkeä osa kauppamme identiteettiä. Onhan saunan merkitys meille suomalaisille hyvin suuri. Valikoimistamme löydät kattavan valikoiman toinen toistaan laadukkaampia pellavasta Suomessa valmistettuja kylpypyyhkeitä sekä laudeliinoja. Todellisia ylellisyystuotteita ovat pellavaiset kylpytakit, joita löytyy sekä Jokipiin Pellavan että Lapuan Kankureiden valmistamana.

Paras tapa arvostaa omaa kotia ja siellä vietettävää aikaa on hankkia kotiin laadukkaita Suomessa valmistettuja tuotteita. Haluamme tehdä olosi kotoisaksi.