Tuoteryhmät

Pukeutuminen ja muoti

Huhut suomalaisen vaate-, laukku- ja jalkineteollisuuden katoamisesta olivat vahvasti liioiteltuja. Onneksi. Uusia upeita Suomessa tuotteensa valmistavia tuotemerkkejä syntyy jatkuvasti.

Pukeutumisen ja muodin osastoltamme löydät Suomessa valmistettuja vaatteita ja asusteita niin naisille, miehille, lapsille kuin vauvoillekin. Lisäksi valikoimissamme on kotimaisia reppuja ja laukkuja sekä kävely- ja juhlakenkiä miehille ja naisille.

Naistenvaatevalikoimamme sisältää kotimaiset mekot, hameet, tunikat, housut, paidat, hupparit ja urheiluvaatteet. Meiltä löydät myös paljon hienoja asusteita, kuten Tellan lakkeja sekä Lapuan Kankureiden kaulahuiveja.

Miesten vaatetukseen tarjoamme upeat Nousu Retroverkkarit, laadukkaat kotimaiset T-paidat sekä Liedossa kudotut neulepaidat. Tämän päälle meiltä löytyy hyvä valikoima miesten lakkeja, vöitä sekä kaulahuiveja.

Suomessa valmistetut lastenvaatteet hurmaavat mielikuvituksellisilla kuoseillaan sekä laadukkuudellaan. Valikoimistamme löydät housut, mekot, paidat ja tunikat sekä mukavan kirjon laadukkaita lasten asusteita. Tuotemerkkejämme ovat mm. PaaPii Design, Paapero, Melli EcoDesign sekä Hilla Clothing.

Vauvan vaatteissa erityisen tärkeää on niiden puhtaus ja myrkyttömyys. Kaikki vauvan vaatteemme onkin valmistettu turvallisista luomukankaista.

Reppu ja laukku -osastoltamme löydät upeiden AuroraSofia käsilaukkujen lisäksi viimeisen päälle komeat ja kestävät Savotta reput ja tietokonelaukut. Kruununjalokivemme on todella monipuolinen Dactical-reppu, joka sopii erityisen hyvin paljon matkustavalle, valokuvausta harrastavalle tai aktiiviselle luonnossa liikkujalle.

Kotimaisista jalkineista meiltä löytyy miesten Topman juhlakenkiä sekä naisten talvikenkiä. Kävelykenkiä on sekä naisille että miehille. Erityisesti Kuoman kävelykengät on tehty leveäjalkaisia suomalaisia varten.

Haluamme auttaa sinua löytämään kotimaisen vaihtoehdon. Katsele rauhassa ympärillesi. Toivottavasti löydät etsimäsi.