Paapero

Paapero suunnittelee ja valmistaa vaatteita sekä asusteita lapsille ja naisille Kemijärvellä, Suomen Lapissa. Yritys on perustettu jo vuonna 1990 ja on viime vuosina keskittynyt yhä enenevissä määrin omaan tuotantoonsa. Paaperon kantavana ideana on oma suunnittelu, lappilainen tekeminen ja tuotanto. Yrityksen arvoihin kuuluvat lapsen huomioiminen ja arvostaminen, kotiseudun hyvinvointi sekä suomalainen työ.

Paaperon kotimaisuusaste on korkea: yksilölliset ja muotoilultaan oivaltavat tuotteet valmistetaan Kemijärvellä, missä niiden valmistuksesta vastaavat vaatetusalan artesaanin koulutuksen saaneet ompelijat. Suuria tilausmääriä tehtäessä pystytään hyödyntämään myös laajaa yhteistyö- ja alihankintaverkostoa.

Myös Paaperon tuotteille ominainen raikas väri- ja kuosimaailma saavat innoituksensa Lapista; sen lumoavasta luonnosta, muuttuvista vuodenajoista ja sadunomaisesta mystiikasta. Tuotteissa käytetään laadukkaita ja turvallisia ÖkoTex-sertifikaatin saaneita materiaaleja. Pääasiassa Paapero-tuotteissa käytettävät materiaalit ovat myös valmistettu Suomessa.

Vuodesta 1990 jatkunut kehitystyö ja asiakkailta saatu palaute ovat hioneet Paapero-vaatteen käytännölliseksi ja toimivaksi. Tutustu Maammekaupan valikoimaan!