Aurora Sofia

Aurora Sofia on suomalainen, vuonna 2016 lanseerattu vaate- ja asustebrändi. Ajatus merkin perustamisesta sijoittuu muutaman vuoden taakse, kun suunnittelija Jenni Nilsson sai omaan käyttöönsä tekemistään vaatteista ja laukuista paljon positiivista palautetta ja kyselyitä. Aurora Sofia syntyi tarpeesta vastata kysyntään, toteuttaa omaa muotokieltä ja tarjota kuluttajille laadukkaista materiaaleista Suomessa käsityönä valmistettuja vaatteita ja asusteita.

Aurora Sofiassa ollaan erityisen ylpeitä siitä, että he voivat valmistaa ja valmistuttaa kaikki yrityksensä tekemät tuotteet Suomessa. Suomessa valmistaminen merkitsee yritykselle tärkeimpänä asiana tuotteiden valmistamista valvotusti hyvissä työolosuhteissa. He ovat myös satsanneet paljon, jotta kaikki Aurora Sofia -tuotteet olisivat mahdollisimman ekologisia ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia. Aurora Sofia -tuotteissa käytetään ainoastaan luonnollisia materiaaleja.

Aurora Sofian tärkeimpiä arvoja ovat:

Kotimaisuus – tuotteiden valmistus hyvissä työoloissa Suomessa

Aitous – valmistusmateriaalit ovat aitoja luonnonkuituja.

Kaikki Aurora Sofia -tuotteet valmistetaan 100-prosenttisesti suomessa. Vaatteiden osalta polku on seuraava: Lampaat ovat eläneet Australiassa, Uudessa-Seelannissa tai Etelä-Afrikassa. Lanka on kehrätty Italiassa, kangas on neulottu ja vaatteet on ommeltu Tuusulassa, Suomessa. Vaatteet on myös suunniteltu Suomessa.

Vaatteet valmistetaan yli 50 vuoden kokemuksella Kutomo Holopaisella Tuusulassa. Kutomo Holopainen ei käytä valmistuksessaan ollenkaan alihankintaa, vaan kaikki on yrityksen omissa tiloissa valmistettua. Kutomo Holopainen työllistää tällä hetkellä 9 ihmistä. Laukkuihin kuteet on valmistettu Suomessa samoin kuin laukkuihin käytettävät koivuiset kahvat. Kaikki laukut ovat suunnittelijan itse valmistamia.