Topman Vaparit puolikenkä viininpunainen

(1 tuotearvio)

  • Tyylikäs viinipunainen kotimainen naisten kävelykenkä
  • Suomalaiseen jalkaan suunniteltu leveä lesti
  • Valmistettu Parkanossa
Toimitusaika: Heti Varastosta

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Valmistaja:
Tuotenumero: 3077296 Kategoriat: , Tuotetagi:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Topman Vaparit puolikenkä (viininpunainen) on rakenteensa ansiosta erittäin keveä ja notkea kotimainen naisten kenkä. Kaiken lisäksi kengät ovat todella hyvän näköiset! Sopivat hyvin käytettäväksi tietysti kesäisillä keleillä, mutta ovat myös hyvä vaihtoehto seuraavaksi työkengäksi toimistotyöhön.

Alkuperäinen idea tuotteeseen on lähtenyt barefoot-jalkineista. Vapareissa ei ole perinteistä jäykistettä tukemassa jalkaa, joten kengät vahvistavat jalanpohjan lihaksia. Kengät eivät ole välttämättä tarkoitettu aivan huonokuntoisimpaan jalkaan, mutta ne, joilla jalanpohjan lihakset ovat jo alkujaan kohtuullisessa kunnossa, saavat Vapareista pitkäaikaisen ja rakkaan kumppanin.

Kengän laadukas pintanahka tulee Italiasta. Vapareissa on Onsteam -tekninen vuori ja jalan kosteutta sitova irtopohjallinen. TR-kumipohja.

Kengän lesti on suunniteltu suomalaiseen jalkaan.

Valmistettu Parkanossa

Avainlipputuote

Lisätiedot

Koko

36, 37, 38, 39, 40, 41

1 arvio tuotteelle Topman Vaparit puolikenkä viininpunainen

  1. Henna (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihanat, keveät ja superkauniit laadukkaat lenkkari! Helmet kengiksi!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot