Plasto Vauvakeinu valkoinen

20.00

  • Leluissa ei ole ftalaatteja, Bisfenol A:ta eikä raskasmetalleja
  • Ikäsuositus: +10kk
  • Valmistettu Ahvenanmaalla
  • Avainlipputuote

Varasto loppu

Tuotenumero: P1639VIT
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Klassinen ja hieno Plasto Vauvakeinu (valkoinen) turvallisella köydellä ja kätevällä rakenteella, joka antaa lapsesi keinua mukavasti. Keinu sopii perheen pienimmille ja sen voi ripustaa keinutelineeseen tai vaikkapa puuhun. Keinu sopii mainiosti myös sisäkäyttöön. Anna lapsesi nauttia keinun antamasta vauhdista ja vatsaa kutkuttavasta tunteesta!
Keinun korkeus on 26cm ja leveys 35cm. Painoraja on 30kg.

Kaikki Plasto-lelut valmistetaan elintarvikepakkauksiin soveltuvasta muovista. Leluissa ei ole ftalaatteja, Bisfenol A:ta eikä raskasmetalleja. Plasto-leluja perheen pienimmätkin voivat käyttää huoletta.

Valmistettu Ahvenanmaalla

Avainlipputuote

 

Plasto Vauvakeinu (valkoinen) ikäsuositus:

+10kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Plasto Vauvakeinu valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot